By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Fauci geeft toe te liegen over de immuniteitsdrempel van Covid-19-kuddeimmuniteit om publieke steun voor vaccin te manipuleren, en verplaatst vervolgens de doelstelling naar 90%

Dr. Anthony Fauci, de epidemioloog die door de reguliere media en democratische politici bijna religieus als een held wordt vereerd, heeft toegegeven dat hij tegen Amerikanen heeft gelogen om hun acceptatie van een nieuw Covid-19-vaccin te manipuleren.

De opzettelijke misleiding omvatte schattingen voor welk percentage van de bevolking moet worden geïmmuniseerd om kuddeimmuniteit tegen Covid-19 te bereiken en een terugkeer naar de normaliteit mogelijk te maken.

Eerder dit jaar zei Fauci dat 60-70 procent – een typisch bereik was voor zo’n virus – maar hij verplaatste de doelstelling naar 70-75 procent in televisie-interviews ongeveer een maand geleden. Vorige week vertelde hij CNBC dat het magische getal rond “75, 80, 85 procent” zou liggen.

Toen Fauci in een interview met de New York Times op het bewegende doel werd gewezen, zei hij dat hij zijn schattingen met opzet geleidelijk had herzien. De krant, die het artikel donderdag plaatste, zei dat Fauci zijn antwoorden deels had gewijzigd op basis van ‘wetenschap’ en deels op zijn vermoeden ‘dat het land eindelijk klaar is om te horen wat hij echt denkt’.

sterfgevallen

“Toen opiniepeilingen zeiden dat slechts ongeveer de helft van alle Amerikanen een vaccin zou nemen, zei ik dat de immuniteit van de kudde 70 tot 75 procent zou kosten. Toen nieuwere enquêtes zeiden dat 60 procent of meer het zou nemen, dacht ik: ‘Ik kan dit een duwtje in de rug geven, ‘dus ik ging naar 80, 85. ”
Fauci voegde eraan toe dat hij het echte aantal niet kent, maar gelooft dat het bereik tussen de 70-90 procent ligt. Hij zei dat het bijna 90 procent kan kosten, maar hij zal dat aantal niet geven omdat Amerikanen misschien ontmoedigd worden, wetende dat vrijwillige acceptatie niet hoog genoeg zal zijn om dat doel te bereiken.

Het artikel werd gepubliceerd op Fauci’s 80ste verjaardag, die in de hoofdstad van het land werd gevierd als “Dr. Anthony Fauci Day” nadat het als zodanig was uitgeroepen door de burgemeester van Washington, Muriel Bowser. CNN en andere mediakanalen brachten de gelegenheid met enthousiasme aan het licht, waaronder Fauci die werd verrast met een “serenade” door medische hulpverleners toen hij woensdag zijn kantoor bij de National Institutes of Health verliet. Een CNN-video van de serenade bevatte een audioclip van Joe Biden en zijn vrouw, Jill Biden, die het verjaardagslied zongen.

Maar het veranderende verhaal van de dokter over kudde-immuniteit is pas het laatste in een reeks Covid-19-flip-flops, inclusief 180 graden verschuivingen over kernkwesties als of leden van het grote publiek maskers moeten dragen en of kinderen moeten worden teruggestuurd naar school.

Net toen zijn toon over de immuniteit van de kudde veranderde, veranderde zijn kijk op de vooruitzichten op een terugkeer naar normaliteit dramatisch. Een paar dagen voor de presidentsverkiezingen van 3 november herhaalde hij de sombere Covid-19-vooruitzichten van Biden en suggereerde hij dat de democraat uitdager de crisis serieuzer zou aanpakken dan president Donald Trump. Na de verkiezingen werd hij veel optimistischer.

“Dit is niet de eerste keer dat Fauci toegeeft het publiek te misleiden voor utilitaire doeleinden met betrekking tot het coronavirus”, twitterde journalist Ari Hoffman. Een andere waarnemer was het daarmee eens en wees op Fauci’s flip-flop over maskers. “Het feit dat mensen nog steeds naar deze experts luisteren, is het meest zorgwekkende”, zei hij.


.

Het stellen van verwachtingen om de economische activiteit weer normaal te maken is vrijwel onmogelijk zonder realistische prognoses voor de vaccinatiegraad die immuniteit voor de kudde zou bieden. Dr. Moncef Slaoui, wetenschappelijk hoofdadviseur voor de uitrol van vaccins door de Trump-regering, zei eind november dat “echte kudde-immuniteit” zou plaatsvinden zonder dat ongeveer 70 procent van de Amerikanen zou worden ingeënt, wat ergens in mei 2021 zou kunnen zijn bereikt.

Fauci’s erkende Covid-19-misleiding is symptomatisch voor de manier waarop overheidsfunctionarissen ‘het Amerikaanse volk infantiliseren’, zei een commentator. “We zullen in de problemen komen als Trump niet van alles de schuld heeft en mensen een manier moeten vinden om ermee om te gaan.”

Maar de dokter blijft een superster in de hoofden van veel Amerikanen, en sommige Twitter-gebruikers noemen hem een ​​”baken van wetenschappelijk denken en verlichting tijdens deze donkere eeuwen van onwetendheid en bijgeloof”.

Radiopresentator John Ziegler presenteerde een theorie over hoe Trump de schuld kreeg van 326.000 Amerikaanse Covid-19-sterfgevallen, terwijl hij het beleidsadvies van Fauci opvolgde, maar de dokter werd door de media als een held en genie bestempeld. “Fauci is echt geliefd omdat men denkt dat hij Trump heeft uitgeschakeld, niet Covid”, zei Ziegler.

Bronnen: RT

 

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 08 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner