2 proefpersonen voor coronavaccin Pfizer overleden

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft dinsdag toegegeven dat twee proefpersonen die deelnamen aan het onderzoek naar het coronavaccin van Pfizer zijn overleden. EƩn van hen leed aan immuundeficiƫntie, schrijft The Jerusalem Post op basis van gegevens die eerder zijn vrijgegeven.

De FDA waarschuwde verder dat patiĆ«nten na de tweede dosis vaak last krijgen van ā€˜ernstige bijwerkingenā€™. Onlangs bleek dat in de Verenigde Staten ook een proefpersoon voor het vaccin van Moderna was overleden, kort na het ontvangen van de tweede dosis. Het ging om een priester uit Philadelphia.

In Groot-Brittanniƫ werden twee patiƫnten ernstig ziek tijdens de vaccintesten van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford. Die claimden later dat de ziektes niets te maken hadden met het onderzoek.

In Braziliƫ werd het onderzoek naar het experimentele coronavaccin van Sinovac korte tijd stilgelegd nadat een proefpersoon was gestorven.

Verboden

IsraĆ«l heeft 8 miljoen doses van het Pfizer-vaccin gekocht. Daarmee kunnen zoā€™n 4 miljoen mensen worden gevaccineerd. Hoewel sommige gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat ā€˜we kunnen beginnen met vaccineren zodra de vaccins beschikbaar zijnā€™, zei directeur-generaal van het IsraĆ«lische ministerie van Volksgezondheid Chezy Levy dat het verboden is om te vaccineren totdat de FDA het vaccin van Pfizer heeft goedgekeurd.

Nederland krijgt naar verwachting in de eerste week van januari een half miljoen doses van dit coronavaccin. Dat zijn er veel minder dan oorspronkelijk de bedoeling was.

[Zero Hedge]

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 2

Elke op woensdag 09 december 2020 18:47

Dit lees je ook niet in de mainstream

Dit lees je ook niet in de mainstream
Gast op woensdag 09 december 2020 20:16

Die Levy vergeet te vermelden dat een Rabbi het vaccin ook nog kosjer moet verklaren anders mogen ze het ook niet krijgen

Die Levy vergeet te vermelden dat een Rabbi het vaccin ook nog kosjer moet verklaren anders mogen ze het ook niet krijgen
Gast
vrijdag 19 april 2024

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

PrivƩ Facebookgroep

Klik hier voor de FB groep!
Studio ViaNova

of scan deze code!

Inloggen

Uit het archief....

Partner

Laatste bezoekers

Laatste bezoekers