By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Een ticket naar digitale slavernij: de toegang tot muziek- en sportevenementen afhankelijk maken van een Covid-pas moet worden weerstaan

Stel je voor dat je alleen naar een popconcert kunt gaan als je een app op je smartphone hebt die aantoont dat je een Covid-vaccin hebt gehad of binnen 24-72 uur negatief hebt getest.

Volgens het   tijdschrift Billboard was dat waar Ticketmaster, het grootste ticketbureau van het VK, in 2021 op wilde aandringen. Het is begrijpelijk dat het rapport een felle reactie op sociale media veroorzaakte, waarbij velen opriepen tot een boycot van Ticketmaster.

Zo erg zelfs dat het bedrijf een verklaring uitgaf   waarin stond dat er ‘absoluut geen vereiste’ zou zijn voor verplichte vaccins.

Maar het heeft toegegeven dat het het mogelijke gebruik van de technologie aan het onderzoeken was. En dat – en andere ontwikkelingen – zouden ons allemaal grote zorgen moeten maken.

Net als bij misdaad in parkeergarages met meerdere verdiepingen, is het weigeren van mensen de toegang tot evenementen omdat ze geen ‘Covid-pas’ hebben op zoveel verschillende niveaus verkeerd. We hebben eerder ernstige griepgevallen gehad – meest recentelijk in 2017-18 – maar toen werd nooit gesuggereerd dat mensen moesten bewijzen dat ze een griepprik hadden gehad of niet verkouden waren voordat ze een arena betraden.

partyb

Dus, wat geeft Covid-19 een speciale status? Waarom moet dit ene virus de manier waarop we ons leven leiden radicaal veranderen?

Het antwoord is natuurlijk:  The Great Reset . Digitale toegangspassen zijn een belangrijk onderdeel van het programma van het World Economic Forum om elk aspect van ons leven radicaal te veranderen, maar zeker niet op een positieve manier.

Ik schreef  terug in de zomer hoe ‘ Clear’s nieuwe Health Pass en andere’ Covid hi-tech innovaties ‘een duidelijke waarschuwing zijn van hoe het globalistische’ New Normal ‘dat in kaart wordt gebracht zal werken. De toegang tot reizen, sport en restaurants kan worden uitgesloten voor iedereen die weigert te voldoen . ‘

In juli promootte het WEF enthousiast op sociale media een ‘ Covid-Pass App ‘ die ” wereldwijde reizen en grote evenementen tijdens de pandemie nieuw leven inblaast “.

Het nieuwe digitale gezondheidspaspoortschema ‘ Common Pass ‘, gesteund door het WEF en dat startfinanciering kreeg van de Rockefeller Foundation, werd inderdaad   voor het eerst in oktober getest voor passagiers die van het VK naar de VS vliegen.

Slechts een maand later, horen we dat de Engels Premier League is dicht bij  akkoord  een “ blauwdruk ” van de Britse regering “naar Covid-19 vaccin records aan een digitale gezondheid paspoort” om  mogelijk te maken  volgend jaar de terugkeer van de massa’s mensen naar voetbalstadions.

Lees ook:  Democraten verontwaardigd over republikeinse beschuldigingen van buitenlandse loyaliteit

Ziet u waar we heen gaan? De ‘ gekken ‘, ‘ blikken hoed ‘ ‘ samenzweringstheorieën ‘ van april 2020 lijken allemaal uit te komen. In september zei premier Boris Johnson dat hij hoopte dat een ‘Freedom Pass’, gebaseerd op massatesten, “mensen in staat zou stellen terug te keren naar en het normale leven te behouden”.

Maar dat is gewoon Orwelliaans; de waarheid is dat dergelijke ‘Freedom Passes’ ons alleen maar verder weg zullen leiden van de normaliteit en de levens die we hadden vóór maart 2020.


.

Want to go to a sporting event in 2021?. Then pay a £5 to get a ‘Covid-19 test’ first- if the UK govt gets its way (after the ‘test’ it’ll be the vaccine on a digital health pass). We need to trace the money trail on this one. https://t.co/8fOUEVNnac

Zodra het idee van gedigitaliseerde toegangspassen is geaccepteerd, bevinden we ons op een zeer gladde helling naar een volledig gecontroleerde samenleving.

In eerste instantie zijn het Covid-gekoppelde ‘data’ die op uw app staan, maar deze kunnen eenvoudig worden uitgebreid met de nieuwe technologie. We zouden de basis hebben van een ‘sociaal krediet’ -systeem, zoals dat in China is ontwikkeld.

Stel je voor: de burger krijgt punten op zijn digitale ‘ paspoort ‘ voor gedrag dat door de staat als ‘goed’ wordt beschouwd, maar verliest punten – en toegang – voor gedrag dat als ‘ slecht ‘ wordt beschouwd.

Lees ook:  Amerikaanse en Britse campagnes voor militaire inlichtingenapparatuur om Jeremy Corbyn te vernietigen

Het krijgen van een Coronavirus-vaccin, plus de regelmatige ‘ update’ -boosters, het bijwonen van een cursus diversiteitsbewustzijn, het gebruik van een elektrische auto en het verminderen van iemands’ ecologische voetafdruk ‘kunnen punten opleveren.

Een weigering om een ​​coronavirusvaccin te nemen, het verspreiden van ‘ desinformatie ‘ over het gezondheidsbeleid van de overheid online, het uiten van de ‘ verkeerde ‘ meningen op sociale media en het volharden in het besturen van een benzineauto kan puntenverlies opleveren.

De ‘goodies’ zouden toegang hebben tot reizen, popconcerten, sportevenementen en al het andere. De ‘slechteriken’ zouden onder virtueel huisarrest staan. Als we rekening houden met de uitrol van een universeel basisinkomen – waarbij miljoenen voor hun inkomen afhankelijk zijn van de staat – worden de vooruitzichten op vrijheid nog angstaanjagender.

Ironisch genoeg was het laatste concert dat mijn vrouw en ik bezochten in de goede oude tijd voordat de Great Reset van start ging, door de briljante skaband Madness in het Roundhouse in Camden, Noord-Londen, net voor Kerstmis 2019.

‘ Madness ‘ is de beste manier om te beschrijven wat er in 2020 is gebeurd. Het probleem is: er zit ook een methode in.

Indignatie redactie

© Indignatie

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 15 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner