By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Duitse deelstaat Sachsen sluit quarantaine weigeraars op in psychiatrische klinieken

Het net rond ‘dissidenten’ en andere twijfelaars van de officiële verklaringen en standpunten sluit zich.

Welkom in de Europese wedergeboorte van de Sovjet Unie

Mensen die in de Duitse deelstaat Sachsen vanwege corona in quarantaine moeten, maar zich daar niet aan houden, kunnen sinds afgelopen donderdag in psychiatrische klinieken worden opgesloten. De overheid heeft daar in eerste instantie 22 kamers in 4 inrichtingen voor vrijgemaakt. De realisatie van de vergevorderde plannen en voorbereidingen om burgers met ‘dissidente’ meningen over met name vaccins, het klimaat, massa immigratie en de transgender regenboog agenda ‘geestelijk gestoord’ te verklaren, op te pakken en verplicht te ‘behandelen’, is nu daadwerkelijk begonnen. Kortom: Welkom in de Europese wedergeboorte van de Sovjet Unie.

Het bericht is géén gerucht of hoax, maar afkomstig van de MDR, onderdeel van de Duitse staatszender ARD, en werd door Welt overgenomen.

‘Was u onlangs in het buitenland? Had u contact met een corona verdachte persoon? Dan kan het natuurlijk zijn dat u zelf met het Sars-CoV-2 virus bent besmet, en u in quarantaine moet. Dus dat u thuis blijft en sociale contacten vermijdt. Dat is een maatregel die door de gezondheidsdienst van uw gemeente of regio wordt voorgeschreven. Wie zich daar niet aan houdt, kan sinds donderdag in Sachsen op problemen rekenen,’ aldus de MDR.

Politie gaat weigeraars bewaken

In Dresden zijn inmiddels bijna 3300 mensen in quarantaine gezet, in Leipzig een kleine 2100. Mensen die vanwege het overtreden van de maatregelen worden opgesloten, zullen door de politie worden bewaakt.

De deelstaat minister van Sociale Zaken, Petra Köpping (SPD), verklaarde schriftelijk dat ‘het noodzakelijk is om de maatregelen van de gezondheidsdiensten met dwang te handhaven. Daarbij is het mogelijk dat deze mensen met een gerechtelijk besluit in een gesloten deel van een ziekenhuis worden ondergebracht.’

Deze drastische maatregel wordt mogelijk gemaakt door de Infectiebeschermingswet, waarin het opsluiten van weigeraars eufemistisch ‘afzonderen’ wordt genoemd. Natuurlijk beweren politici zoals Jürgen Kasek (de Groenen) dat alleen in het uiterste geval voor deze ‘grondrecht insnijdende maatregel’ wordt gekozen.

Verplichte corona app maakt ‘Big Brother’ samenleving realiteit

De regering Merkel durfde het op 25 maart net niet aan om formeel de noodtoestand uit te roepen, maar schortte in feite wel de democratische rechtsstaat voor onbepaalde tijd op. Het bekende Duitse magazine Focus constateerde dat de ‘schuldengrenzen en burgerrechten buiten werking zijn gesteld… De burgerrechten worden dermate ingeperkt, dat dit een paar weken geleden voor een democratische rechtsstaat nog ondenkbaar was. De regering heeft niet alleen de bewegings- en samenkomstvrijheid drastisch beperkt, maar overweegt ook serieus om alle zieke mensen via de contact- en locatiegegevens van hun mobieltje op te kunnen sporen (zoals in China, Israël en Rusland). Big Brother is watching you.’

Zoals iedereen weet denkt ook de Nederlandse regering serieus na over zo’n verplichte app. Krijgen mensen zonder smartphone dan een gratis exemplaar thuis gestuurd, of moeten ze zelf betalen voor het ‘tijdelijk’ opgeven van hun privacy en bewegingsvrijheid?

‘Het tot nu toe onvoorstelbare is een optie geworden,’ vervolgde Focus. ‘Met deze pandemie dreigt onmiskenbaar het einde van de vrije samenleving. Welke prijs is Duitsland bereidt te betalen in de strijd tegen corona?’ Welke prijs bent u bereid om te betalen om u weer veilig te voelen (met de nadruk op voelen, want van echte veiligheid zal door alle dictatoriale maatregelen geen sprake meer zijn)?

Politiestaat Groot Brittannië: Willekeurig en onbeperkte opsluiting

Op 25 maart trad in Groot Brittannië de Coronavirus Act 2020 in werking. De staat mag daarmee iedere willekeurig persoon die enkel verdacht wordt van een misdrijf zonder tussenkomst van een rechter voor onbepaalde tijd opsluiten en ‘behandelen’ (met o.a. medicatie) als men vindt dat de verdachte in kwestie een zekere ‘geestelijke stoornis’ heeft, en/of een ‘potentieel besmettelijk persoon’ is en daarmee een ‘bedreiging’ voor de volksgezondheid vormt. Dit mag dus al gedaan worden met mensen die nog nergens schuldig aan zijn bevonden.

Kritiek op de strenge lockdown maatregelen in Europa kan NOG openlijk worden geuit. Lord Jonathan Sumption, oud-rechter van het Britse Hooggerechtshof, sprak van ‘een hysterisch verval naar een politiestaat, een schandelijk opdringen van een politiemacht met amper respect voor het gezonde verstand… het echte probleem is dat mensen vrijwillig bereid zijn hun vrijheid op te geven in ruil voor bescherming tegen een bepaalde externe dreiging. Die dreiging is meestal een echt gevaar, maar wordt gewoonlijk overdreven. En daar ben ik bang voor, gezien wat we nu zien gebeuren.’

Nu corona-, straks ook vaccin-,klimaat- en transgender weigeraars

Zodra de bevolking heeft geaccepteerd dat hun overheden onder het mom van het coronavirus zo’n grote inbreuk mogen maken op hun rechten en vrijheden, is het nog maar een kleine stap om deze maatregelen uit te breiden tot andere ‘dissidenten’, zoals klimaat-, vaccin- , diversiteit/transgender- en EU-weigeraars.

Dat is al enige tijd in voorbereiding. Een Duitse jurist die samenwerkt met een Europese rechter lekte eind vorig jaar informatie over een geplande nieuwe EU-wet waarmee de politie het recht krijgt om mensen die openlijk kritiek leveren op het massa immigratie beleid te arresteren, ondervragen en in psychiatrische inrichtingen op te sluiten.

Onderzoeksjournalist Martin Vrijland waarschuwde al heel lang dat dit eraan zat te komen. In Nederland werd dit al vanaf 1 januari 2020 mogelijk gemaakt met behulp van de Wet verplichte Geestelijke Gezondheidszorg (WvGGZ). Deze wet kan straks bijvoorbeeld worden gebruikt als mensen vermoeden dat hun familieleden, vrienden of buren zich niet tegen corona hebben laten inenten. Deze ‘verdachten’ kunnen dan zonder tussenkomst van een rechter uit hun huizen worden gesleept en worden opgesloten.

Wedergeboorte van de Sovjet Unie

We kunnen daarom zonder overdrijven spreken van de ‘softe’ wedergeboorte van de Sovjet Unie in de Europese Unie. ‘Soft’, omdat de maatregelen als ‘tijdelijk’ worden voorgesteld, en zogenaamd bedoeld zouden zijn om ons te ‘beschermen’.

Binnen afzienbare tijd zullen steeds meer ‘softe’ maatregelen echter permanent worden, en net als in de voormalige Sovjet Unie op een keiharde manier worden afgedwongen. Tegen de tijd dat het al jaren geplande EU-vaccinatiepaspoort in 2022 (of eerder) een feit is, en iedereen gedwongen gevaccineerd (en mogelijk tegelijkertijd gechipt) zal moeten worden, zal onze samenleving onherkenbaar zijn veranderd in een totalitaire fascistische dictatuur, met het meest omvangrijke en ingrijpende technologische controlesysteem ooit.

 

Xander

(1) MDR
(2) Welt
(3) Afbeelding: Pixabay (rechtenvrij)

 
Website van de bron!

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties 1

Jessica op zondag 12 april 2020 18:17

Heftig zeg

Heftig zeg
Gast
zaterdag 06 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner