By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Dr.Anthony Fauci beraamde een ‘globaal actieplan voor vaccins’ met Bill Gates voordat hij COVID-paniek veroorzaakte en twijfelde over behandelingen met hydroxychloroquine

Dr. Anthony Fauci, die een geliefde doemprofeet is geworden die massahysterie onder het Amerikaanse publiek teweegbracht te midden van de coronaviruspandemie, werkte ooit samen met technocratische oligarch Bill Gates aan zijn “Global Vaccine Action Plan”.

Activistenverslaggever Mike Coudrey vestigde de aandacht op dit feit op zijn Twitter-account in een post van zondag:

Het “Global Vaccine Action Plan” werd in 2010 aangekondigd als een publiek-privaat partnerschap van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF), het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en de Bill & Melinda Gates Foundation.

“Dit plan zal voortbouwen op de successen van het huidige werk om de volgende tien jaar belangrijke mijlpalen te bereiken in de ontdekking, ontwikkeling en levering van levensreddende vaccins aan de meest kwetsbare bevolkingsgroepen in de armste landen”, schreef de WHO in hun persbericht over het project.

Als NIAID-directeur hielp Fauci als lid van zijn leiderschapsteam bij het begeleiden van het vaccin-push-project. Hij werd vergezeld door andere globalistische kingpins, waaronder Anthony Lake, uitvoerend directeur van UNICEF; Margaret Chan, directeur-generaal van de WHO; Joy Phumaphi, voorzitter van de internationale adviescommissie en uitvoerend secretaris, African Leaders Malaria Alliance; en Tachi Yamada, president van Global Health bij de Bill & Melinda Gates Foundation.

Het project is ontworpen om een ​​aantal van de machtigste globalistische actoren ter wereld samen te brengen en hen aan te moedigen samen te werken aan manieren om vaccins over de hele wereld te verspreiden.

“Het Global Vaccine Action Plan zal zorgen voor meer coördinatie tussen alle groepen belanghebbenden – nationale regeringen, multilaterale organisaties, het maatschappelijk middenveld, de particuliere sector en filantropische organisaties – en zal kritieke beleids-, hulpbronnen- en andere hiaten identificeren die moeten worden aangepakt om het levensbesparingspotentieel van vaccins te realiseren”, schreef de WHO in hun persbericht over de regeling.

Fauci was de belangrijkste stem in de Trump-regering en drong er bij het publiek op aan om sceptisch te staan ​​tegenover hydroxychloroquine, een mogelijke wonderbehandeling voor coronavirus. Fauci is kritiek blijven houden op hydroxychloroquine, ondanks aanwijzingen dat het effectief kan zijn om de getroffenen te helpen herstellen van de ziekte.

‘Nee. Het antwoord is nee’, zei Fauci vorige maand nadat hem werd gevraagd of er al dan niet aanwijzingen waren dat hydroxychloroquine effectief kan zijn bij de behandeling van het coronavirus.

Toen duidelijk werd dat hydroxychloroquine effectief kan zijn bij de behandeling van het coronavirus, kwam Fauci terug op zijn opmerkingen.

“Hoewel er een suggestie is met het onderzoek dat zojuist door Dr. Oz werd genoemd, dat er een suggestie is dat daar een voordeel is, denk ik dat we moeten oppassen dat we niet die majestueuze sprong maken aan te nemen dat dit een knock-out medicijn is, “zei Fauci vorige week tijdens een verschijning op” FOX & Friends “.

Fauci probeert mogelijk het gebruik van hydroxychloroquine te stoppen als onderdeel van het “Global Vaccine Action Plan” dat hij vele jaren geleden heeft uitgezet. Gates heeft het er al over gehad dat implantaten voor digitale tracking in de huid van mensen worden getagd, zodat autoriteiten hun vaccinatieschema kunnen afdwingen. Fauci zou een bureaucratische stimulans kunnen zijn voor Gates ‘sociopathische Big Brother-ambities.

Bronnen:

Big League Politics

 

Veelbelovend vaccin tegen COVID-19 op muizen getest

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 27 februari 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
26 februari 2021
En maar blijven aanmoedigen om dat prikkie te halen.
In de Verenigde Staten gaan mensen uit protest winkelen zonder masker – Epische chaos
26 februari 2021
Als er iemand is die zichzelf afvraagt hoe het kon dat er...
85 doden na Zweedse coronavaccinatie
25 februari 2021
Vreselijk
Willekeurige partner