By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Denk hier eens over na: Waarom heeft de Amerikaanse overheid 30.000 guillotines en meer dan 600 miljoen holle puntkogels nodig?

Het gebruik van guillotines voor “overheidsdoeleinden” werd gelobbyd voor en goedgekeurd in het Amerikaanse congres:

– De informatie die we hebben ontvangen, is dat er momenteel 15.000 zijn opgeslagen in Georgia en 15.000 in Montana.
– Zijn de onthoofdingen van moslims vandaag bedoeld om ons ongevoelig te maken voor onthoofdingen van de Amerikaanse overheid in de toekomst?

Denk hier eens over na; Waarom heeft de Amerikaanse overheid 30.000 guillotines en meer dan 600 miljoen holle puntkogels nodig?

Er zijn meer dan 800 gevangeniskampen in de Verenigde Staten. Allemaal volledig operationeel en klaar om gevangenen te ontvangen. Ze zijn allemaal bemand en zelfs omringd door fulltime bewakers. Maar ze zijn allemaal leeg.
Deze kampen moeten worden beheerd door FEMA (Federal Emergency Management Agency) als de staat van beleg in de Verenigde Staten moet worden geïmplementeerd en het enige dat nodig is, is een presidentiële handtekening op een proclamatie en de handtekening van de procureur-generaal op een bevel waarop een lijst van namen is bijgevoegd. Vraag jezelf af of je echt op DE lijst wilt staan.

Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen.
Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt!
Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!

Redactie World Unity

© worldunity.me

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 01 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.
Willekeurige partner