By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

De pandemie in cijfers (52)

Voor: ALLE angsthazen en pandemie-pushers

Er is in 2020 GEEN oversterfte.

Er is in 2020 ook GEEN griep meer.

ALLE griepdoden worden in 2020 onder COVID-19 geregistreerd.

Door het VERBOD van “Profdoctor” Jaap van Dissel (OMT) op preventieve medicaties, liggen er 83% teveel patiënten in ziekenhuizen.

Door datzelfde VERBOD van de “Profdoctor” had er sprake moeten zijn van ONDERSTERFTE in 2020.

Het bewijs, met nog slechts 4 dagen te gaan – het CBS loopt een week achter:

Hier de roeptoeter van de Investeringsmaatschappij van voorheen de Holland Amerika Lijn, de puissant rijke familie Van der Vorm, die er uit verveling blijkbaar een radiostationnetje voor “denkend Nederland” bij is gaan doen:

Duidelijke oversterfte door corona

Het coronavirus heeft tot een oversterfte geleid. Volgens hoofd-socioloog Tanja Traag van het CBS bedroeg de oversterfte tijdens de eerste golf van de coronapandemie in Nederland naar schatting bijna 9.000. De oversterfte tijdens de eerste dertien weken van de tweede golf (week 39 tot en met week 51) bedroeg 6.100. Ook in week 33 en 34 was er oversterfte, vanwege een hittegolf.

Liegen dat het gedrukt staat is het nieuwe normaal in “denkend Nederland”. Desinformatie, misleiding. angstaanjagen en het napraten van paniekzaaiers in het OMT en omstreken. het oplepelen van CBS cijfers, verder niets. Daar kun je een radiostationnetje mee overeind houden? De dood van het journalistendom is hierbij maar weer eens bevestigd…..

In een persbericht van het Britse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zorg van augustus 2020 wordt de methodologie medegedeeld waarmee het Verenigd Koninkrijk de sterfgevallen als gevolg van COVID-19 geregistreerd. Volgens de regels worden alle sterfgevallen die zich binnen 60 dagen na een positieve COVID-test voordoen, vermeld als COVID.

In Nederland? Nee, natuurlijk niet! Hier gaat alles volgens echte medische diagnoses. Alleen… wij geloven daar al bijna een jaar niets van.

Daarom is het belangrijk voor de pandemie-pushers, dat er een goede administratie van de DNA databank wordt bijgehouden. Ooit “positief” getest en nu van de trap gedonderd? COVID-19 registratie.

Vorig jaar april overleden en nu een “positieve” uitslag opgeduikeld? COVID-19 registratie.

Door een messteek om het leven gekomen? Hartaanval? Kanker? Dementie? Suicide?

Medische “misser”? Dat is mooi! Wij becijferen dat er dit jaar rond 24.000 mensen komen te overlijden aan “medisch falen door nalatigheid, incompetentie, bezuinigingen en onachtzaamheid “, meer losjes beschreven als “medische missers”. Dat getal ligt dit jaar waarschijnlijk een stuk lager…..

Het verbieden van preventieve medicatie met Ivermectine, HCQ en vitaminen is niet echt een “medische misser”. Dat VERBOD is meer een criminele handeling in opdracht van de vaccinlobby.

De doden als gevolg van de mRNA injectie komen weer gewoon te overlijden aan Influenza, denkt u niet?

En om de werking van het mRNA spuitje te promoten, krijgen we een griepgolf, die de COVID-19 registratie conveniërend gaat vervangen. Wat een SUCCES!!

Het gezelschap doorgestudeerden en pandemie-pushers in het OMT en het regime Rutte zijn voorspelbaar stupide. Dat komt omdat de onderdanen in dit land zich niet kunnen voorstellen dat die lieden dit allemaal zomaar durven te doen.

Dan hebben we nieuws voor u: dat doen ze dus simpelweg wél!

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
dinsdag 02 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner