By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

De pandemie in cijfers (49)

Na de vastgestelde PCR test fraude en de RIVM/GGD cijferfraude zal het u niet rauw op het dak vallen, dat wij voor de 49e week op rij constateren dat er GEEN pandemie is.

De percentages spreken voor zich:

Er zit zelfs een kleine dalende tendens in.

Het jaar 2020 telt nog maar 25 dagen. Wil de pandemie nog enigszins ergens op lijken, dan zullen er toch echt nog rampen moeten gebeuren. Het regime weet dat en stuurt dus aan op de totale opsluiting van de gezonde bevolking, de isolatie van de ouderen, het afknijpen van de zuurstoftoevoer, binnen en buiten en last but not least: het oplepelen van vervalste cijfers. De corrupte MSMedia volgt het regime en de massa denkt dat het niet anders kan “om het virus eronder te krijgen”.

We hebben nog een paar suggesties om de sterftecijfers op te krikken. Want wat betreft de sterftecijfers is het vrijwel onmogelijk om te liegen. Waar zijn de terroristen als je ze nodig hebt? In de aanloop naar een jaarwisseling die aan een oorlogssituatie gelijk is, kan het regime besluiten alle registers open te trekken.

zet in één keer zoveel mogelijk 5G zendinstallaties aan zet bij westenwind alle kleppen in de chemische industrie open zorg voor een ongeluk in de kerncentrales in Borssele en Doel (B) zorg bij springtij voor enkele strategische dijkdoorbraken zorg voor gevangenisopstanden en laat ze ontsnappen laat overal in de Randstad relschoppers los zorg voor grote brandstichtingen in winkelcentra en laat plunderingen toe laat met regelmaat het luchtalarm loeien mobiliseer alle ambulancediensten en brandweer en laat ze met loeiende sirenes dag en nacht rijden bescherm met alle middelen drogisterijen, apotheken met hun voorraden kalmeringspillen mobiliseer alle politiediensten en laat ze met grof geweld optreden tegen relschoppers mobiliseer het leger en laat ze met scherp de terroristen bestrijden.

Alleen al door de gigantische stress zullen veel kerngezonde mensen “COVID-19” oplopen.

Onze conclusie luidt niet anders dan anders:

er is een duistere agenda aan alle regeringen opgelegd er wordt met een valse PCR test een fake “besmettingsgolf” gefabriceerd de MSMedia zorgt continu voor totale paniek over de zorg die uit haar voegen barst terwijl er niets aan de hand is, behalve dat wat kapot is bezuinigd de krant niet haalt ALLE (alternatieve en bewezen) medicatie wordt gesaboteerd door de overheid ALLE mensen die overlijden aan de gewone griep komen in aanmerking voor “COVID-19” registratie ALLE “beperkende” maatregelen zogenaamd “om het virus eronder te krijgen” werken averechts beperking bewegingsvrijheid beperking zuurstoftoevoer beperking informatievoorziening beperking democratische zeggenschap beperking menselijke levensvreugde

Maar, lieve mensen, kijk nog even naar het tabelletje.

Er WAS geen pandemie

Er IS geen pandemie

En er KOMT geen pandemie

Wij worden belazerd waar we bij staan.

Het enige wat het regime doet is het punctueel uitvoeren van een agenda. Men gaat over lijken, letterlijk. ALLE middelen worden aangegrepen om stressverhogende effecten te creëren. De meerderheid gelooft nog steeds dat de overheid, het regime, de Staat aan hun kant staat. Ziedaar het echte probleem.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 27 februari 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
26 februari 2021
En maar blijven aanmoedigen om dat prikkie te halen.
In de Verenigde Staten gaan mensen uit protest winkelen zonder masker – Epische chaos
26 februari 2021
Als er iemand is die zichzelf afvraagt hoe het kon dat er...
85 doden na Zweedse coronavaccinatie
25 februari 2021
Vreselijk
Willekeurige partner