By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

De corrupte PCR-test en belangenverstrengeling – het bewijs

Op 26 november is het Retraction Paper van Dr. Peter Borger c.s ingediend bij Eurosurveillance, dus nog geen twee weken geleden.

Normaal gesproken wordt een onderzoeksrapport door die organisatie toch wel rond dag 100 na indiening goedgekeurd, als het aan alle voorwaarden heeft voldaan.

Zo gaat dat namelijk, volgens goed wetenschappelijk gebruik, bij alle peer-reviews.

Behalve bij één (1) dan: het Croman-Drosten-Koopmans PCR gedrocht. Dat was binnen een dag gepiept. Blijkbaar liep het iemand dun door de broek en was haast geboden…..

Kijk maar:

Ieder stipje is een document, welke is vrijgegeven. Research Papers nemen wat meer tijd in beslag dan de zogenaamde “Rapid Communications”. Het Research Paper van Drosten en Koopmans ziet u bij de pijl, op dag 1 ingediend, op dag 2 goedgekeurd. Op 21 januari inleveren en op 22 januari de wereld in….. Goedgekeurd door een “Research Commission” waarin voor het gemak Professor Dr. Drosten zitting had genomen om de boel wat te “duiden” en de andere leden te wijzen op de belangen.

Of daar ook een Chantal Reusken van het RIVM (dierenarts….) bij heeft gezeten, weten we niet. In ieder geval is door de indieners verzocht Drosten en Reusken uit de commissie als “Member Editorial Board Eurosurveillance” te weren. U heeft vast wel eens gehoord van corruptie door belangenverstrengelingen.

Het door Borger-Kämmerer ingediende Retraction Paper zal dus rond de verkiezingen volgend jaar worden gepubliceerd?

In januari keurde de slager zijn eigen vlees. De corrupte PCR-test is tot stand gekomen door belangenverstrengeling. Daarom ligt nu wereldwijd de economie in de vernieling.

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 01 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.
Willekeurige partner