By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Dankzij gewillige psychopaten en afleidingen blijft de deep state almachtig

imageHet is werkelijk een bizar fenomeen dat keer op keer blijkt dat een klein aantal mensen erin slaagt om hun wil op te leggen aan de grote meerderheid.

Dat is ook het principe waarop de Deep State of de satanische sekte opereert, maar hoe komen ze hier iedere keer mee weg? 

We zien dagelijks voorbeelden in de praktijk van hoe het systeem functioneert, hoe we ogenschijnlijk in een democratie leven, maar wanneer puntje bij paaltje komt wij totaal niets hebben in te brengen. Enkele dagen geleden hebben we daarvan een prachtig voorbeeld kunnen zien, waarbij premier Rutte tegen een Tweede Kamerlid, een volksvertegenwoordiger, zegt dat ze haar kop moet houden en dat ze helemaal niet zal worden geïnformeerd over wat er verder gaat gebeuren.

De leiders van een land negeren de bevolking en doen wat ze willen, of beter gezegd, wat ze wordt opgedragen. Hoe het eigenlijk voor ons al te laat is, blijkt ook uit het volgende bericht dat wij ontvingen van een lezer (dank!):

Alle waanzin daar gelaten, waarom beseft men niet wat hen boven het hoofd hangt na jarenlange waarschuwingen o.a. door jullie berichtgevingen op Niburu, want volgend jaar maakt het niets meer uit dan gaat de omvolking nog sneller en bestaat Nederland niet meer, de vlag wordt dan Europees en het volkslied ook, dan is er geen weg meer terug en dan zijn pas de verkiezingen (alsof dat wat helpt) maar die zijn dan ook niet meer van belang, daarom blijven ze ondanks alle leugens en bedrog gewoon zitten, ze zitten het uit tot het te laat is, voor ons.

Snap niet wat die vrijmetselaars zoals Rutte enz er aan denken te hebben, het enige verschil is dat ze met zonsondergang op hun buik worden begraven, meer niet.

In de achtergrond opereert de satanische sekte, oftewel de Deep State. Iedereen spreekt van een Deep State, maar bijna niemand benoemt wie die Deep State nu eigenlijk zijn. De werkelijke Deep State heeft natuurlijk helemaal niets te maken met politieke partijen zoals sommigen ons willen doen geloven door de Democraten in Amerika te bestempelen als de Deep State.

Het zijn de huidige satanische machthebbers op deze wereld, zij controleren de politici, hetzij goed- hetzij kwaadschiks (chantage, Epstein).

Voor hen die niet al te bekend zijn met de materie, hierbij een uitleg van enkele begrippen. Wat wij tegenwoordig Joden noemen zijn voor het overgrote deel geen Joden, maar Chazaren. Een klein elite deel van deze Chazaren vormen een geheime satanische sekte die bekendstaat onder verschillende namen zoals de Sabbateans, de Illuminati, de Rothschild mafia, de Chazaarse mafia (CM), sekte van het Alziend Oog en Sekte des Doods. Een afgeleide van de Sabbateans is de Chabad beweging. Zij hebben niets met het gewone Joodse/Chazaar volk te maken. Deze satanische mafia verbergt zich onder de paraplu van het Jodendom. Niet alleen hebben zij de controle over de gelduitgifte in bijna de hele wereld  en de mainstream media inclusief Hollywood, zij hebben ook het machtige werktuig van het Zionisme. Dit doet zich voor als een politiek ideologische beweging, maar is in feite een geheim genootschap ter verdere controle en manipulatie van het menselijk ras.

Een kenmerk van deze satanische sekte is verder dat ze opereren als een virus door een organisatie te infiltreren en over te nemen. Door die tactiek controleren zij onder andere geheime genootschappen, semi-geheime genootschappen en de top van schijnbare openbare genootschappen en religies, zoals de Vrijmetselaars, de Rozenkruisers, de Scientology Kerk, de Mormonen, de Katholieke kerk, de Islamitische kerk, de Joodse kerk, allerlei sekten en politieke stromingen, et cetera. De leden van deze organisaties worden aan de top van bedrijven gezet, in regeringen en belangrijke publieke organisaties als het Wereld Natuurfonds, Amnesty, het Rode Kruis/De Rode Halve Maan en Greenpeace (er zijn er meer). Daarnaast controleren zij tegenwoordig grotendeels het internet via Facebook, Google en Youtube.

Hoe is dit relatief klein groepje mensen in staat om een groot deel van de wereld onder controle te krijgen en vooral ook te houden?

Ze kunnen dit naast de middelen die ze hebben zoals de gelduitgifte vooral doen door twee dingen. 

De eerste is dat ze gebruikmaken van een groep gewillige psychopaten die ze vervolgens posities laten innemen in de overheden van de diverse landen. Deze psychopaten zijn vaak ambitieus, hebzuchtig, hebben geen geweten en zijn letterlijk bereid om over lijken te gaan.

Wij mensen verkeren vaak nog steeds in de illusie dat wanneer we maar de juiste mensen kiezen, een overheid er écht voor ons zal zijn. Zij beseffen niet dat een overheid “controlled opposition” is en ontworpen om gerund te worden door psychopaten die als primaire taak hebben de satanische (kinderslachtende) elite te beschermen.

Jaren voordat wij deze psychopaten leren kennen als onze overheid, worden ze al geselecteerd via bijvoorbeeld de beruchte studentenverenigingen zoals Minerva. Later, als ze het goed doen, worden ze uitgenodigd om te komen naar de Marktplaats van de Deep State, de Bilderberg Conferenties, waar ze verder worden ingepakt en hun orders krijgen.

Tijdens de Bilderberg conferentie in Duitsland in 2005 zei Michael Rothschild: “Op het wereldtoneel gebeuren dingen niet bij toeval: iemand zórgt dat ze plaatsvinden. Laat ik iedereen uit de droom helpen. De wereldgebeurtenissen worden in scéne gezet en geleid door de mensen die het geld in handen hebben. Dus hierbij een mededeling aan God: Wij gunnen u het plezier te denken dat u het heelal hebt geschapen, maar wat onze planeet betreft heeft Bilderberg aan u een simpele boodschap: bemoei u nergens mee, wij zorgen overal voor.”

Het tweede element dat ze gebruiken om met een minimum aantal mensen de wereld onder controle te houden, is afleiding. Een belangrijk onderdeel van die afleiding gebeurt door de techniek van verdeel en heers, waardoor mensen elkaar gaan bestrijden en niet letten op hen die alle ellende veroorzaken.

Op allerlei mogelijke manieren wordt de mensheid afgeleid zoals nu in Amerika met het impeachment proces tegen Donald Trump. Eén grote show, één groot theater en de uitkomst is totaal niet belangrijk, want ongeacht wat er uit die procedure komt, de volgende Amerikaanse overheid zal opnieuw worden gevormd door gehoorzame psychopaten.

De bevolking wordt opgezweept om toch maar vooral partij de kiezen voor die ene kant, want zij zijn de goeden en de anderen zijn de kwaden en iedereen die niet helemaal blind is kan dat duidelijk zien. Massaal trapt de bevolking er iedere keer weer in en gaat kiezen. En met het kiezen houden ze het systeem in stand, want zij weten vaak niet, dat het totaal niets uit maakt op wie ze stemmen. Natuurlijk zijn er soms politici die goede dingen aankaarten zoals we eerder deze week zagen in ons land met Renske Leijten en Thierry Baudet., maar nooit wordt het systeem veranderd, want ook de volgende overheid in ons land zal weer bestaan uit gehoorzame psychopaten.

We schreven onlangs over het boek 1984 van George Orwell het volgende:

Er wordt regelmatig gezegd dat het boek 1984 van George Orwell geen science fiction roman is, maar een handleiding.

Een handleiding over hoe je het beste een totalitaire staat kunt neerzetten. En één van de voorwaarden om dat te kunnen doen, is dat de machthebber in staat moet zijn om de geschiedenisboeken te herschrijven.

In het boek is dat De Partij en zij hebben als slogan: “Wie het verleden controleert, controleert de toekomst, wie het heden controleert, controleert de geschiedenis”.

Hoe deze handleiding van Orwell in de praktijk werkt zien we in het volgende voorbeeld:

De fanatieke Trump aanhangers noemen zichzelf de patriots en onder aanvoering van hun grote leider zullen ze alle moerassen leeg maken, pedofielen arresteren en zorgen voor een Walhalla op aarde.

xxx

Het volgende is wat George Orwell schreef in zijn boek 1984:

Alles wat ze hoefden te doen was om een soort primitief patriottisme in het leven te roepen, waaraan ze iedere keer konden refereren als het nodig was om de bevolking te laten accepteren dat ze langer moesten werken of kleinere rantsoenen zouden krijgen. En zelfs wanneer het volk begon te mopperen en ontevreden werd, zoals dat soms gebeurde, leidde dat helemaal nergens toe, want zonder begrip van de situatie (waarheid), konden ze zich alleen concentreren op kleine specifieke grieven. Zonder uitzondering zagen ze het grote kwaad dat hen werd aangedaan niet.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 20 januari 2021

Jouw account

New World Order
Geen afbeeldingen
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven
19 januari 2021
Hier linkhttps://file.wikileaks.org/file/
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Jazeker, en ik vind dat hij spreekt voor veel ondernemer...
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Hij heeft wel een goed verhaal
Willekeurige partner