By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Coronavaccin ongetest experiment of een placebo?

Bericht voor de mensen die ervan overtuigd zijn, dat een ongetest vaccin geen kwaad kan.

Wie politici en virologen nog serieus neemt, moet zich inderdaad maar laten injecteren met een mRNA vaccin, het liefst in zesvoud.

Sinds 1990 wordt wereldwijd geëxperimenteerd met RNA vaccins. Er zijn zeer vele types aangeboden ter goedkeuring, doch geen enkele entstof is door de autoriteiten goedgekeurd gedurende die DERTIG (30) jaar. Keer op keer afgeschoten wegens acuut gevaar voor de volksgezondheid.

Thans meldt onder anderen de firma Pfizer-Biontech met de oplossing te komen. Tot een half jaar geleden was deze firma nog totaal onbekend met de materie, maar binnen enkele maanden heeft men kans gezien een RNA vaccin te produceren, die zonder meer wordt goedbevonden. Briljant. Hoe kan dat!

Overigens….. dit is nota bene het allereerste vaccin dat Biontech heeft weten te ontwikkelen.

RNA vaccins zijn genetisch gemodificeerd. Er is grote weerstand tegen genetisch gemodificeerd voedsel en dito dieren, maar dit genetisch gemanipuleerde vaccin is geschikt om in de mens te injecteren? Nooit goedgekeurd, nooit getest en binnenkort massaal in de bevolking gespoten?

Volkomen idioot.

Nog afgezien wat er allemaal aan tegenstrijdigheden over de mensen wordt uitgestort, moet deze werkwijze toch alle lampen op rood zetten en de sirenes laten loeien?

Het ongekende gemak waarmee de mensen zich ervan laten overtuigen dat een stelletje amateurs binnen luttele maanden een “vaccin” ontwikkelen en produceren en op de markt zetten, kan alleen maar betekenen dat het óf (1) allang op de plank lag, óf (2) een placebo is. Van placebo’s kun je ook omvallen. Als je maar angstig genoeg bent (gemaakt).

Conclusie: wat in feite 30 jaar lang is verboden, wordt nu gebruikt om ons te redden……

Herhaling: volkomen idioot.

Een voorproefje van ons volgende artikel:

Dr Wakefield legt de werking van mRNA vaccins uit en waarschuwt voor de enorme risico’s van deze experimentele techniek. Om de risico’s van o.a. het HPV vaccin onder de aandacht van de bevolking te brengen zijn door Staatsomroep en MSMedia talloze reportages gemaakt. Waarom gebeurt dat niet voor het Covid-vaccin? Omdat dit iets heel anders is?

En nu eens even horen wat het RIVM er over heeft te melden:

https://rumble.com/vca87m-dutch-digger-belt-de-rivm-op-30-12-2020.html

Administrator

© De Bataafsche Courant

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 01 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.
Willekeurige partner