By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Canadese toparts over corona: ‘Dit is de grootste hoax ooit’

Een arts uit het Canadese Edmonton heeft gezegd dat mensen ‘om de tuin worden geleid’ door de overheid en dat het coronavirus niet erger is dan een ‘zware griep’.

“Er is sprake van ongefundeerde hysterie die wordt aangewakkerd door de media en politici,” zei patholoog Roger Hodkinson onomwonden tijdens een bijeenkomst van de Edmonton City Council Community and Public Services Committee. Beelden van de bijeenkomst zijn hier te bekijken op YouTube. “Dit is de grootste hoax die ooit is uitgehaald met een nietsvermoedend publiek.”

“Er is helemaal niets wat je kunt doen om het virus in te dammen, behalve het beschermen van kwetsbare mensen,” zei Hodkinson, die bestuursvoorzitter is van een bedrijf in North Carolina dat de coronatest verkoopt. “Dit is niets meer dan een zwaar griepseizoen. Dit is geen ebola, geen Sars. De politiek speelt een heel gevaarlijk spel.”

“Mondkapjes zijn volstrekt zinloos. Er is geen enkel bewijs dat ze effectief zijn. Mensen lopen rond als lemmingen en gehoorzamen zonder enige kennis, en doen hun kapjes op.” Hodkinson, die in Groot-Brittannië en Canada heeft gewerkt als huisarts, zei ook dat afstand houden ‘nutteloos’ is omdat het virus afstanden tot wel 30 meter kan overbruggen voordat het ergens terechtkomt.

Diep verontwaardigd

Hij zei dat de coronatests, die onbetrouwbaar zijn en niet aangeven of je het virus hebt, de ‘publieke hysterie’ aanjagen. Hij voegde tot dat we moeten stoppen met testen.

Bewoners van verzorgingstehuizen moeten volgens hem dagelijks vitamine D toegediend krijgen omdat dat kan helpen in de strijd tegen het virus. Hodkinson zei verder dat het sluiten van winkels heeft geleid tot een golf van zelfmoorden en andere sociale problemen.

“Het is gewoon een zware griep. Jullie worden om de tuin geleid,” zei de toparts. “Ik ben diep verontwaardigd dat het zover is gekomen.”

De Western Standard heeft contact opgenomen met het kantoor van Hodkinson, maar kreeg te horen dat hij het ‘te druk heeft’.

Facebook is al druk bezig om berichten over de arts te verwijderen. Voormalig BBC-presentatrice Anna Brees mag een week lang niks plaatsen omdat ze iets over hem had geschreven. Ook anderen klagen over censuur.


[Western Standard, CBC]

4.5 15 stemmen

Beoordeel dit artikel

Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 1

Nerissa op vrijdag 20 november 2020 02:00

Wanneer worden de overige schapen wakker?

Wanneer worden de overige schapen wakker?
Gast
zaterdag 27 februari 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
26 februari 2021
En maar blijven aanmoedigen om dat prikkie te halen.
In de Verenigde Staten gaan mensen uit protest winkelen zonder masker – Epische chaos
26 februari 2021
Als er iemand is die zichzelf afvraagt hoe het kon dat er...
85 doden na Zweedse coronavaccinatie
25 februari 2021
Vreselijk
Willekeurige partner