By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Britse regering: Covid-19 vaccin mag niet worden gegeven aan kinderen en zwangere vrouwen

Britse vrouwen die gevaccineerd zijn met een Covid-19 vaccin moeten niet proberen om kinderen te verwekken tot twee maanden na de vaccinatie. Noch zwangere vrouwen, noch kinderen moeten de Covid-19 vaccins nemen, kondigt de Britse regering aan, die toegeeft dat niemand weet of de vaccins de vruchtbaarheid beïnvloeden.

De Britse krant Independent schrijft dat de autoriteiten en vaccinatiebedrijven verklaren dat alle veiligheidsmaatregelen zijn genomen en dat alle veiligheidsnormen worden nageleefd, maar de regering kiest er desondanks voor om het voorzorgsprincipe aan te bevelen en adviseert daarom zwangere vrouwen en vrouwen die van plan zijn om binnen twee maanden kinderen te krijgen om Covid-19 vaccins van Pfizer en BioNTech te vermijden.

“In nieuwe richtlijnen die donderdag zijn uitgevaardigd, heeft de regering geadviseerd dat zwangere vrouwen het vaccin niet krijgen. Vrouwen is ook geadviseerd om zwangerschap te vermijden voor ten minste twee maanden na het ontvangen van hun tweede dosis”.

“De overheid zegt dat het ook onbekend is of het vaccin, genaamd BNT162b2, invloed heeft op de vruchtbaarheid. De overheid publiceert nieuwe richtlijnen voor het Covid- 19 vaccin”.

Het Verenigd Koninkrijk heeft in het kader van het beheer van de Coronacrisis een zogeheten “emergency use” van Covid-vaccins uitgevaardigd. Dit betekent dat de vaccins sneller op de markt moeten worden gebracht voordat er ervaring is met de werking en veiligheid van de vaccins, wat een meerjarig proces is. Ondanks deze tekortkoming is het Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) van mening dat er geen zijwegen (“no corners”) zijn genomen in de snelle goedkeuring van de vaccins.

“Dr. June Raine, hoofd van de MRHA, zegt dat de aanbeveling van de toezichthouder volgde op de meest rigoureuze wetenschappelijke beoordeling van elk stukje data, zodat het voldoet aan de vereiste strikte normen van veiligheid, effectiviteit en kwaliteit”.

De Britse regering beveelt ook geen Covid- 19 vaccins van Pfizer en BioNTech aan voor kinderen onder de 16 jaar, schrijft Independent.

Voormalig hoofdwetenschapper bij Pfizer: Covid-19 vaccin kan vrouwen onvruchtbaar maken

Frontnieuws

© Frontnieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 08 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner