By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

In Washington worden doodgeschoten mensen geteld als coronadoden

Wanhopig proberen landen het aantal coronadoden omhoog te krikken, want de bevolking begint onrustig te worden.

En zo zie je in een krankzinnige wereld dat mensen die vermoord zijn met een vuurwapen, maar toevallig ook positief getest worden op corona, worden geteld als coronadoden.


Ondanks alle inspanningen van overheden en instanties slaagt men er nog steeds niet in om het aantal coronadoden op te schroeven tot echt grote hoogte en blijven de cijfers achter bij het aantal dodelijke slachtoffers vaneen pittig griepseizoen.

Het volgende bericht is belangrijk, want dit laat zien wat er gebeurt om een zo hoog mogelijk aantal coronadoden bij elkaar te scharrelen. Mensen die positief testen op corona, dat wil zeggen, die getest worden op de aanwezigheid van wat genetisch materiaal worden geteld als coronadoden ongeacht de werkelijke doodsoorzaak.

zomaar een plaatje


In ons land zijn iets minder dan 6.000 mensen overleden aan het coronavirus volgens de officiële cijfers. Iedere avond in het NOS-journaal kan je de scores van de dag horen, dit ter vervanging van de voetbaluitslagen.

Wat je tegenwoordig niet meer zo veel hoort, maar in het begin dagelijks, was dat de overleden mensen te kampen hadden met “onderliggend lijden”. Dit betekent dat ze al doodziek waren en dat ze ook zonder virus waarschijnlijk zouden zijn overleden.

Dat is ook de reden dat de baas van het Italiaanse RIVM enkele maanden geleden verklaarde dat er slechts twee mensen in Italië daadwerkelijk waren overleden aan de gevolgen van het virus. Omdat ze grote problemen hebben met het scoren van voldoende coronadoden krijg je natuurlijk ook situaties zoals noodhospitalen die overal uit de grond werden gestampt en nooit gebruikt zijn. Heel veel van die noodziekenhuizen hebben nog nooit één patiënt behandeld.

Waar het werkelijk om gaat kan je horen in de volgende korte videoclip van Lori Lightfoot, de burgemeester van Chicago, die een foutje maakt door te zeggen dat de virushoax wordt gebruikt om de New World Order in te luiden.

Een New World Order die gecreëerd gaat worden door mensen zoals Eric Schmidt, de voormalige CEO van Google. Schmidt is uiteraard lid van de Rothschild mafia en is één van die onzichtbare mensen die een geweldige invloed uitoefenen. Hij is de spin in het web van de grote techbedrijven in Silicon Valley en adviseert de regering in Washington over de integratie van overheden met diezelfde techbedrijven.

Waar we in feite over praten is de privatisering van de overheid, waardoor je straks de situatie krijgt dat de wereldregering wordt gevormd door die grote techbedrijven die uiteraard allemaal in handen zijn van de Rothschild mafia. Bedrijven als Google, Facebook en Youtube zullen bepalen hoe onze wereld in de nabije toekomst gerund gaat worden. Met de uitrol van 5G zal een ontbrekende en heel belangrijke schakel worden toegevoegd aan de komende wereldregering die voor ons burgers gelijk gaat staan aan de digitale gevangenis.

Gelukkig komt er ook steeds meer goed nieuws, zoals een bericht in The Independent waarin staat dat een vijfde van de Engelsen gelooft dat de coronapandemie een hoax is en meer dan de helft (59 procent) gelooft dat de overheid hen misleidt voor wat betreft het coronavirus.

Fantastisch, dat is waar we naartoe moeten, want hoe meer mensen gaan twijfelen, des te meer zullen ze op zoek gaan naar de waarheid en kunnen we een einde maken aan de praktijken van Eric Schmidt en zijn mede sekteleden.

Ook goed nieuws uit Griekenland waar het leven weer enigszins op het oude normaal en het enige echte normaal begint te lijken. In de volgende video zie je dat op de eerste dag van de opening de Griekse premier Kiriakos Mitsotakis een wandeling maakt door een wijk in Athene. Waar mensen weer ouderwets gezellig op terrasjes zitten en volkomen maling hebben aan reserveren, medische controle gesprekken en bovenal de anderhalve meter. Chapeau Griekenland!

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 19 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner