By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Bizar! Honderden kinderen krijgen niet het onderwijs waar ze recht op hebben! Ouders dienen klacht in bij Onderwijsinspectie

Zo’n 600 ouders dienen vandaag een klacht in bij de Onderwijsinspectie. Hun kinderen krijgen niet het onderwijs waar ze recht op hebben namelijk. Ze menen dat ze volgens de wet ‘passend onderwijs‘ in hun recht staan. Hun kinderen hebben volgens deze wet recht op een speciale vorm van onderwijs, alleen worden de kinderen nu gedumpt op het reguliere onderwijs. 

De ouders zijn verenigd in de actiegroep Boze Ouders, ze hebben allemaal gemeen dat hun kind extra aandacht nodig heeft op school. Dit omdat het kind óf hoogbegaafd is óf omdat hun kind juist adhd of een andere leerstoornis heeft. Helaas krijgen ze die hulp niet, hierdoor zitten de kinderen thuis of veranderen ze in rap tempo van scholen.

Vandaar dat ze vandaag massaal hun klacht indienen bij de Onderwijsinspectie, want de scholen zelf doen er vrij weinig aan.

,,Scholen beloven van alles, maar er gebeurt niets. We zijn het zat dat onze kinderen niet op een plek zitten waar ze horen’’

De ouders hopen dat het geld wat voor dit soort gevallen bestemd is, nu ook daadwerkelijk eens wordt geïnvesteerd in het onderwijs. Want tot nu toe gebeurt er vrij weinig met het extra geld dat naar onderwijs gaat.

,Er is geld, maar het komt niet bij onze kinderen terecht. Daar moet meer controle op komen, zodat passend onderwijs ook écht passend onderwijs wordt.’’

 

Een bevolking die de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid niet respecteert en verdedigt, zal niet lang de vrijheid hebben die voortvloeit uit de vrijheid van meningsuiting, het debat en de waarheid. Deze website respecteert de waarheid en het vereist uw steun denk aan onze sponsors of doe een donatie hier wij zijn blij met elke euro. Zoals u wellicht weet doen de Social Media sites zoals Facebook en Twitter er alles aan om ons bereik tot een minimum te beperken! We zijn daarom meer dan ooit afhankelijk van uw support om het woord bij de mensen te krijgen. Wanneer u bovenstaand artikel nuttig, interessant of leerzaam vond, like het dan en deel het overal waar u maar kunt! Alvast heel hartelijk bedankt voor de support!


Website van de bron!
 
Afbeeldingsresultaat voor onderwijs
593 × 400

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 20 januari 2021

Jouw account

New World Order
Geen afbeeldingen
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven
19 januari 2021
Hier linkhttps://file.wikileaks.org/file/
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Jazeker, en ik vind dat hij spreekt voor veel ondernemer...
Luister naar Tommy Dieckmann
19 januari 2021
Hij heeft wel een goed verhaal
Willekeurige partner