By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Belgische arts over coronavaccin: ‘Ik zou het zelf nóóit nemen’

Het is niet bewezen dat het coronavaccin veilig of effectief is, zegt de Belgische arts Johan Denis in een video waarin diverse artsen waarschuwen voor het vaccin. De video is inmiddels weggehaald door Facebook en YouTube, maar kan hier nog wel worden bekeken. “Er is geen medische noodtoestand. Het is een neppandemie,” stelt dr. Denis.

Het coronavirus is volgens de Belgische arts ongeveer net zo gevaarlijk als de griep. Hij vindt de maatregelen die onze overheden nemen om het virus in te dammen dan ook disproportioneel.

“Er is geen noodtoestand. Dit alles is georkestreerd om je bang te maken zodat je het vaccin neemt,” benadrukt Denis. “Dit vaccin is te haastig ontwikkeld. We hebben geen idee wat de langetermijneffecten zijn. Er moet veel meer onderzoek naar worden gedaan.”

Willoze marionet

De arts wijst er verder op dat het coronavaccin mogelijk je DNA verandert. “Dit is onomkeerbaar en onherstelbaar; een experiment op de mensheid. Ik zou het zelf nooit nemen en ook niet aan mijn patiënten geven. Wij zijn geen proefkonijnen.”

Denis zegt verder dat het vaccin gebaseerd is op nanotechnologie. “Nanobots in hydrogels zijn ontwikkeld voor militaire doeleinden. Er zijn sterke aanwijzingen dat het je verandert in een willoze marionet.”

“Informeer jezelf voordat je een keuze maakt.”

vaccination

© Copyright (c) NineForNews.nl

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
zaterdag 06 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Dutch Digger News belt Pfizer in Amerika
04 maart 2021
Het is goedgekeurd door FDA , ze moeten stoppen met stoke...
Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
Willekeurige partner