By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Belgen noemen 21 vaccinatiedoden “geruststellend”

Ook bij Belgen die dood neervielen na een coronavaccin is gelukkig geen verband met het coronavaccin te ontdekken volgens de autoriteiten.

Het feit dat deze overlijdens geen gemeenschappelijk klinisch beeld vertonen, is volgens het geneesmiddelenagentschap een “eerder geruststellend” element.

Alles is natuurlijk relatief. Als jij een deel van de bevolking met een experimenteel goedje inspuit om deze te redden en er vallen er na afloop 21 dood neer, dan kan je je natuurlijk afvragen waar je in 's hemelsnaam mee bezig bent.

Maar, het bizarre is dat dit nergens gebeurt. In geen enkel land. Overal zijn de mensen dermate gehypnotiseerd dat niet te bevatten is voor hen dat er mogelijk iets mis kan zijn met het vaccin.

Ongeveer vergelijkbaar met wanneer je in een vliegtuig zit met twee motoren die beiden uitvallen, waardoor het vliegtuig neerstort. Dat je dan berichten ziet die zeggen dat er geen formeel oorzakelijk verband is vastgesteld tussen het uitvallen van de motoren en het neerstorten van het vliegtuig.

Dit is wat ze zeggen in België na de coronavaccinatiedoden:

Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn in België 21 mensen overleden nadat ze het coronavaccin toegediend hadden gekregen. Er is echter nog geen formeel oorzakelijk verband vastgesteld tussen de inenting en het overlijden, zegt het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten donderdag op zijn website.

Sterker nog, niet alleen wordt in alle toonaarden ontkend dat de sterfgevallen iets met het vaccin te maken kunnen hebben, ze weten er zelfs nog een geruststellende draai aan te geven.

Het feit dat de sterfgevallen geen identiek klinisch beeld vormen, noemen ze vervolgens “geruststellend”.

Wat ze daarmee bedoelen is dat ze niet allemaal schuimbekkend zijn doodgegaan, of dat ze niet allemaal wartaal uitsloegen voordat ze het aardse rijk verwisselden voor de hogere sferen. Omdat ze dus niet allemaal dezelfde symptomen vertoonden concluderen ze dan dat dit geruststellend is, omdat dit dan een aanwijzing zou zijn dat er niets mis is met het vaccin, want dan zouden ze allemaal dezelfde soort symptomen vertonen.

Waar uiteraard ook met geen woord over wordt gerept is dat we niet praten over een vaccin, maar over een genetische manipulatie waardoor de cellen bij de slachtoffers van de coronaprik zelf veranderen in een permante soort virusfabriek, zoals we enkele weken geleden schreven in een eerder artikel:

Twee wetenschappers, Dr. David Martin en Dr. Judy Mikovits, zeggen beiden in onderstaande video dat we met de coronavaccins niet te maken hebben met een vaccin, maar met een apparaat. Dat ze de naam vaccin gebruiken om te verhullen waar het werkelijk om gaat en om op die manier gebruik te kunnen maken van allerlei soorten vrijstellingen die gelden voor vaccins.

Een apparaat dat bestaat uit Mrna en wordt verpakt in een envelop bestaande uit vet, dat via een injectie wordt afgeleverd bij lichaamscellen. Het is in werkelijkheid een medisch apparaat dat is bedoeld om van de lichaamscellen een ziekteverwekkende fabriek te maken.

Wat ultiem triest is, is dat de werkelijke gevolgen van deze genetische manipulatie pas in een later stadium goed merkbaar zullen worden. Nu sterven er een x aantal mensen binnen enkele weken na toediening van het vaccin en zelfs dat wordt al in alle toonaarden ontkend.

Als je straks een explosie krijgt aan auto-immuunziektes en kankergevallen zoals eerder genoemde wetenschappers denken, dan zal er uiteraard helemaal geen verband worden gelegd met de vaccins.

Dan zullen er argumenten worden aangevoerd als: "de vergrijzing", of beter nog, "bezweken aan corona".

Omdat de vaccinaties hoe dan ook doorgang moeten vinden, zal er nooit, maar dan ook echt nooit een oorzakelijk verband worden gevonden tussen mensen die doodgaan en die een coronavaccin hebben gekregen.

We worden dagelijks omringd door het soort propaganda zoals de Nazi’s die ook hanteerden tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze hadden boven de ingang van het concentratiekamp de slogan “Arbeit macht Frei” (arbeid maakt vrij). Dit terwijl het omgekeerde het geval was.

Wij hebben: “Vaccins zijn veilig” en "De weg naar vrijheid".

dit

© niburu.co

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 01 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.
Willekeurige partner