By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Beelden autopsie op buitenaardse mogelijk toch echt (video)

De bekendste gebeurtenis met betrekking tot ufo’s en buitenaardsen is toch wel de ufo crash bij Roswell in 1947.

Talloze getuigenverklaringen hebben ervoor gezorgd dat deze gebeurtenis niet onder het tapijt werd geschoven, maar er zijn ook meer dan interessante beelden.

In deze tijd van corona ellende is het ook wel leuk om eens naar wat anders te kijken en dat komt deze keer van de onvermoeibare ufoloog Scott Waring. Soms zit hij er finaal naast met zijn analyses, maar andere keren heeft hij toch heel interessante, kloppende informatie.

image


Zoals deze keer over een autopsie uitgevoerd op een buitenaards wezen na de crash met de Roswell ufo in 1947. De crash was op 8 juli 1947 en de autopsie dateert van dezelfde maand.

Nu circuleert er al langere tijd een video-opname op internet, maar daarvan wordt beweerd dat deze totaal nep zou zijn. Er is zelfs een Engelsman met de naam Ray Santilli die beweert verantwoordelijk te zijn voor het maken van deze nepvideo.

Echter, nu komt er een interessante ontwikkeling want Scott Waring zegt dat hij zijn hele reputatie op het spel zet door te zeggen dat deze video wel degelijk echt is. Volgens hem is Santilli betaald door de CIA of MI5 door te zeggen dat hij die video heeft gemaakt, waardoor het publiek er nu van overtuigd is dat de video nep is. Scott zegt dat in de jaren vijftig de CIA een speciaal programma had (Project Bluebird), waarbij ze mensen betaalden om dingen te schrijven of te zeggen die erop wezen dat alles met betrekking tot ufo’s en buitenaardsen totale onzin was.

Scott zegt dat er nog niet eerder een video is geweest die zo echt was en dat we hier absoluut met echte beelden te maken hebben. Hij geeft dan ook een aantal redenen waarom hij denkt dat het wel degelijk echt is.

Deze video is gemaakt in 1947, in een tijd dat er nog geen sprake was van nep Youtube filmpjes. De eerste nepvideo’s verschenen pas in 2008 en mensen deden dat om zo geld te kunnen verdienen met advertenties.

Scott heeft een uitgebreide analyse gedaan van de opname zelf en komt tot de conclusie dat het wel degelijk rond 1947 gefilmd moet zijn. Hij heeft de kwaliteit en kenmerken van de opname vergeleken met Hollywood films uit die tijd en de karakteristieken komen exact overeen.

De techniek zoals die door de artsen wordt gebruikt tijdens de autopsie in de video is exact hetzelfde zoals een arts die in die tijd zou uitvoeren.

De video toont de organen zodanig gedetailleerd op een manier zoals die pas in de jaren zeventig voor het eerst gebruikt werd.

Niet alleen zie je in de video de autopsie op het buitenaardse wezen, maar je ziet ook metalen delen zoals die werden verzameld op de plek waar de ufo is neergestort. Tussen 16:58 en 19:43 zijn deze metalen delen zichtbaar met daarop duidelijk een soort buitenaards schrift.

Rond 18:29 in de video zie je een stuk metaal afkomstig van de crash en je kunt zien aan het uiteinde van dit stuk metaal dat het onder grote druk is verbogen. Dit soort details komen alleen voor in echte opnames, want iemand die een nepvideo wil maken, neemt niet zoveel moeite om ook dat soort details helemaal goed te krijgen.

Rond de 18 minuten in de video zie je het controlemechanisme van de ufo in een stuk metaal. Dit werd geactiveerd doordat de alien daar zijn hand op kon leggen en op die manier het ruimteschip besturen.

xxx

Nog een andere indicatie dat de opname echt is komt door de merktekens die op de stukken metaal zijn aangebracht zoals W-337 en W-130. Scott zegt dat dit merktekens zijn die betrekking hebben op de locatie van de alien, in dit geval Wright-Patterson Airforcebase in Ohio.

Kortom, al met al is Scott er echt heilig van overtuigd dat deze opname echt is en hij zegt dat wat dat betreft niemand hem op andere gedachten kan brengen.

Kijk en oordeel zelf of Scott gelijk heeft en we hier toch te maken hebben met een authentieke opname.

Redactie

© niburu.co

 

Reacties 1

ozo op zaterdag 02 mei 2020 01:54

Gebeuren rare dingen altijd

Gebeuren rare dingen altijd
Gast
dinsdag 20 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner