By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Bart Somers dagvaardt Luc Vermeulen en vrienden voor ‘racisme’

Landverrader Bart Somers, die als burgemeester van Mechelen de omvolking van die stad organiseert, maakt werk van de haatcampagne tegen de vrije meningsuiting van nationalisten die hij samen met andere ‘liberalen’ sinds de start van de anti-Vlaamse linkse regering-De Croo aankondigde. Luc Vermeulen, de vaderlandslievende voorman van Voorpost, liet weten dat hij zopas gedagvaard is door Somers voor de correctionele rechtbank van Mechelen wegens ‘racisme’. Zijn ‘misdrijf’: met andere Voorpost-militanten in Mechelen een spandoek te hebben ontvouwd tegen islamisering. Volgens Somers en zijn loopjongens bij het Parket is dat ‘aanzetten tot haat of geweld tegen de moslimgemeenschap’.

Reactie van Luc Vermeulen: ‘ Het ene kerstgeschenk is het andere niet. Deze ontving ik gisterenavond van gerechtsdeurwaarder J. V. L. uit Mechelen. De stad van burgemeester Bart Somers. De ‘weg met ons’ burgemeester. 30 mei, 4 Voorpostactivisten trekken spandoek open op de Grote Markt te Mechelen waar op dat moment de wekelijkse markt doorgaat. Tekst op de spandoek ‘stop islamisering’. Na een 15 min. een half peloton politie met aan het hoofd de ‘weg met ons burgemeester’ Bart Somers. Tijdens de actie geen enkel incident! Gevolg 7 uur eenzame opsluiting.Wij hadden nog wel een gasboete verwacht. Somers is daar bijzonder gul mee wanneer het gaat om Vlaamse manifestanten. Voorpost zal hem echter op de zenuwen werken en men haalt de grote middelen boven. Dagvaarding voor de correctionele rechtbank. Beschuldiging: via spandoeken te hebben aangezet tot haat of geweld jegens de moslimgemeenschap. Proces 6 januari. Dag van de Drie Koningen. Voor iedereen zalig Kerstfeest gewenst.’

Het ziet er overigens naar uit dat de regering van die zitting op 6 januari in Mechelen hét grote startschot wil maken van de vervolgingscampagne in 2021 tegen nationalisten. Eerder liet het Parket van Mechelen al weten via linkse websites dat op die dag ook de rechtse jongeman zal gedagvaard worden die in een dwaze bui de Hitlergroet bracht in Breendonk. Dat is natuurlijk geen toeval: door Hitlergroet en spandoeken van Voorpost op één dag te behandelen, kan via de leugenpers van het regime het Vlaams Belang maximaal beschadigd worden. En daar is het natuurlijk allemaal om te doen.

Hans De Groot

© React nieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 18 januari 2021

Jouw account

New World Order
Geen afbeeldingen
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Trump heeft zojuist alle Washington-schandalen vrijgegeven
18 januari 2021
Ik heb geen flauw idee. Alles staat er altijd netjes onde...
Willekeurige partner