By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

 

Artsen vaccinatiecentra vangen 5000 euro per WEEK

In België wordt inmiddels druk gevaccineerd tegen corona. Sinds het begin van de vaccinatiecampagne zijn in dat land 14 mensen overleden nadat ze het coronavaccin toegediend hadden gekregen. Maar volgens geneesmiddelenagentschap FAGG is er nog geen oorzakelijk verband vastgesteld tussen de prik en het overlijden.

Alle overleden patiënten waren ouder dan 70, vijf van hen waren 90-plussers. Sinds de start van de vaccinatiecampagne zijn er ook 264 meldingen van bijwerkingen gekomen. In 37 gevallen werden de bijwerkingen als ernstig beschouwd. “Meestal ging het om bijwerkingen die ook in de bijsluiter beschreven zijn,” aldus het FAGG.

Vaccinatie

Artsen van Vlaamse vaccinatiecentra worden overigens zeer riant betaald. Afgelopen donderdag was er een webinar voor lokale Vlaamse besturen en zorgraden over de vaccinatiecentra.

4820 euro per week

De presentatie van het webinar, die hier is te downloaden, onthult wat artsen van vaccinatiecentra precies gaan verdienen. De vaccinatiecentra moeten zo rond 15 februari operationeel zijn. In zo’n centrum is een arts en een farmaceutisch expert (apotheker) aanwezig. De arts werkt 60 uur per week en de apotheker 45 uur. En: hoe groter het vaccinatiecentrum, hoe meer artsen en apothekers ingezet worden.

Artsen verdienen 80,34 euro per uur en vangen 4820 euro per week. Die hoor je dus niet snel mopperen. Geen wonder dat Bill Gates de overstap heeft gemaakt van software naar vaccins. Vaccineren is big business.

[P-magazine]

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 03 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner