By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Geert Wilders Nederland is te vol veel mensen emigreren

Bizar! Steeds meer Nederlanders emigreren omdat Nederland te vol is! Klein deel emigreert vanwege verstikkende klimaatregels

Van de Nederlanders die emigreren doet een steeds groter deel dat vanwege de overbevolking in Nederland. Ze vinden dat Nederland te vol is, en ontvluchten daarom hun eigen land. Meer dan een derde van de Nederlanders die emigreren noemen de drukte in Nederland als een belangrijke oorzaak. Raakt Nederland te vol?

Geert Wilders on Twitter

Nederlanders verlaten Nederland. Hun land is te vol! Door de open grenzen en de massaimmigratie. We hebben een groot remigratieplan voor niet-westerse allochtonen nodig! https://t.co/qirVyOlXjY via @telegraaf

Geert Wilders weet er weer direct zijn eigen twist aan te geven. Maar ergens zit er wel een kern van waarheid in. Ook Nederland kent een explosieve bevolkingstoename, en niet eens zozeer onder de autochtone bevolking.

De Emigratiebeurs heeft hier onderzoek gedaan, zo’n 35% van de mensen die emigreert, doet dit vanwege de drukte in Nederland. En die drukte in Nederland zal de komende jaren niet minder worden. Nederland blijft groeien, met alle problemen die erbij komen kijken. Een krappe woningmarkt, haperende infrastructuur en noem het maar op.

4% van de ondervraagden vertrekt uit Nederland vanwege de Groene Khmer, de toenemende klimaatregels zorgen ervoor dat zij hun koffers pakken en hun heil ergens anders gaan zoeken.

„Negatieve externe factoren spelen een belangrijke rol bij de beslissing om Nederland te verlaten”, vertelt Tom Bey, directeur van de Emigratiebeurs, die op 8 en 9 februari in Expo Houten plaatsheeft. „We zien nu dat de toenemende woningnood mensen motiveert om te vertrekken. De bekende druppel…”

Nederlanders vertrekken uit ’te vol land’

AMSTERDAM – Van Nederlanders die emigreren, of dat van plan zijn, doet een toenemend aantal dat omdat ze hun land te vol vinden. Van inwoners die naar het buitenland (gaan) vertrekken, neemt meer dan een derde uit ruimtegebrek die stap.

Dat blijkt uit onderzoek dat de Emigratiebeurs – die 12.000 bezoekers verwacht – heeft verricht. Van toekomstige emigranten vindt 35% dat Nederland te vol is, voor hen een belangrijke reden om het land te verlaten. Dat is 11% meer dan vier jaar geleden, toen ook werd onderzocht waarom Nederlanders zich in andere landen gaan vestigen.

Een nieuw motief om te vertrekken zijn de toenemende klimaatregels. Van de ondervraagden zegt 4% dat dit een reden is om een nieuw leven buiten de landsgrenzen op te bouwen.

Een ander belangrijk motief om te emigreren is dat Nederlanders liever elders genieten van hun pensioen: 21% geeft aan om die reden de Nederlandse voordeur definitief achter zich dicht te trekken (5% meer dan in 2016).

Slechte mentaliteit

De slechte mentaliteit in Nederland is voor 19% een voorname reden om zijn biezen te pakken; dat is wel 4% lager dan in 2016. Voor 10% speelt de migrantencrisis een belangrijke rol (3% minder), 8% zegt op zoek te zijn naar een baan in het buitenland (was 16%). Minder belangrijke redenen zijn de criminaliteit (3%) en de files (1%).

„Negatieve externe factoren spelen een belangrijke rol bij de beslissing om Nederland te verlaten”, vertelt Tom Bey, directeur van de Emigratiebeurs, die op 8 en 9 februari in Expo Houten plaatsheeft. „We zien nu dat de toenemende woningnood mensen motiveert om te vertrekken. De bekende druppel…”

Avontuurlijk

Hij voegt wel toe: „Over het algemeen zijn emigranten positief en avontuurlijk ingesteld. Ze zijn op zoek naar een betere kwaliteit van leven.” De verwachting is dat de emigratie in 2020 met 5000 zal stijgen, van 158.000 tot 163.000. „Ee  n trend die zich zal voortzetten tot 259.000 emigranten in 2050”, verwacht Bey.

Afbeeldingsresultaat voor overbevolking

admin

© stopdebankiers.nl

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 19 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner