By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Academische prognoses omgerekend: 66.600 doden in Nederland door lockdowns

Middel overal ter wereld vele malen erger dan de kwaal, maar regeringen gaan er gewoon mee door, ook de Nederlandse

Academici van de gerenommeerde Amerikaanse Harvard, Johns Hopkins en Duke universiteiten hebben berekend dat tot 0,37% van de bevolking over 20 jaar zal zijn omgekomen door de lockdowns. Omgerekend voor Nederland betekent dit (op basis van 18 miljoen inwoners in 2040) dat er ongeveer 66.600 mensen zullen sterven als het gevolg van het huidige regeringsbeleid. Voor iedere veronderstelde corona-virus dode staan dus zo’n 6 corona-beleid slachtoffers. De bewering van politici en media dat daarentegen honderdduizenden mensenlevens zouden zijn gered, is in diverse wetenschappelijke onderzoeken al lang en breed ontkracht. Lockdowns redden NUL levens, maar zullen alleen al in ons eigen land vele tienduizenden slachtoffers eisen.

De NBER paper getiteld ‘The Long-Term Impact of The Covid-19 Unemployment Shock On Life Expectancy And Mortality Rates‘ werd geschreven door twee economen en een doctor of medicine van de drie genoemde universiteiten, en is gebaseerd op 67 jaar officiële overheidsdata over werkloosheid, levensverwachting en sterftepercentages.

De wetenschappers constateren dat het aantal doden als gevolg van de schade aan de economie en samenleving het aantal corona-doden ‘verre kan overtreffen… De recessie die wordt veroorzaakt door de pandemie (-maatregelen) kan de volksgezondheid in de komende twee decennia in gevaar brengen.’

Lockdowns vagen 1,5 miljoen levens in VS en 66.600 levens in Nederland weg

Over 15 jaar bedraagt de oversterfte als gevolg van de lockdowns 0,24%, en over 20 jaar zelfs 0,37%. Dat komt overeen met 1 miljoen en bijna 1,5 miljoen doden in de VS, en omgerekend dus 66.600 in Nederland (over 20 jaar). De belangrijkste oorzaak is de beperkte medische zorg tijdens de lockdowns, waardoor reguliere zorg wordt uitgesteld. Daarnaast zorg angst voor het virus ervoor dat mensen bezoek aan artsen uitstellen. Afgelopen jaar werd al duidelijk dat het aantal gevallen van kanker, hart- en vaatziekten en andere ernstige aandoeningen hierdoor explosief zal gaan stijgen.

De academici roepen de overheid daarom dringend op om deze ‘ernstige, langdurige implicaties van zo’n grote economische recessie’ mee te nemen in hun Covid-19 beleid. Tot nu toe wijzen alle onderzoeken erop dat het middel – lockdowns, 1,5 meter, mondkapjes, straks ook een avondklok – vele malen erger is dan de kwaal.

WHO topofficials tegen lockdowns

In oktober 2020 zei WHO Europa-directeur Hans Kluge dat regeringen moeten stoppen met het inzetten van gedwongen lockdowns, tenzij als allerlaatste redmiddel, omdat de impact op de economie, samenleving en volksgezondheid veel groter is dan van het virus. Ook zijn collega bij WHO, speciale Covid-19 gezant dr. David Navarro, verklaarde in een interview dat de wereldleiders moeten stoppen met lockdowns als hun belangrijkste reflex reactie, omdat die ‘arme mensen nog vreselijk veel armer maken’.

Het Bureau of Economic Research concludeerde al in de zomer dat lockdowns, social distancing en mondkapjes NUL invloed hebben op het verloop en de verspreiding van Covid-19. Op 17 januari haalden we een nieuw peer-reviewd studie van de gerenommeerde Stanford University aan, waar onder meer ’s werelds top immunoloog en WHO-adviseur John Ioannidis aan heeft meegewerkt. Hun conclusie: er is geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland, dat één van de 10 onderzochte landen was.

‘Eén van de grootste honger- en armoede crises ooit’

De Duitse minister van Economische Samenwerking en Ontwikkeling, Gerd Muller, waarschuwde onlangs dat de lockdowns ‘één van de grootste’ honger- en armoede crises in de geschiedenis zullen veroorzaken. ‘We verwachten dit jaar alleen al in Afrika een extra 400.000 doden door malaria en HIV. Nog eens een extra half miljoen zullen sterven aan TBC.’

Een paar maanden eerder lekte er een onderzoek van het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken uit waarin stond dat er meer mensen zullen sterven als gevolg van de lockdowns dan door corona. Uit een Just Facts studie bleek dat er minstens zeven keer zoveel mensenjaren verloren gaan door het lockdown beleid dan door het virus. De verhouding kan zelfs oplopen tot 90 levensjaren verwoest tegen 1 levensjaar gered.

Meer extra oversterfte door kanker dan totaal door corona

Professor Richard Sullivan berekende dat er in Groot Brittannië meer oversterfte door kanker zal zijn dan het totaal aantal aan corona toegeschreven doden. NHS consultant oncoloog professor Karol Sikora schatte het aantal extra Britse kankerdoden in op 50.000. Uit een onderzoek van de Guardian bleek dat er in het land duizenden mensen thuis zijn gestorven als gevolg van de lockdowns. Mark Woolhouse, infectieziekten expert aan de Universiteit van Edinburgh, noemde lockdowns dan ook een ‘paniekmaatregel’ en een ‘monumentale fout op wereldwijde schaal.’

Peter Nilsson, een Zweedse professor interne geneeskunde en epidemiologie, zei dat ‘het zo belangrijk is te begrijpen dat het aantal Covid-19 doden veel minder zal zijn dan het aantal doden dat wordt veroorzaakt door de lockdown van de samenleving, als de economie is verwoest.’ The Lancet publiceerde een studie waaruit bleek dat de ondervoeding van kinderen overal toeneemt als gevolg van social distancing, lockdowns en handelsbeperkingen.

Regeringen trekken zich niets aan van leed en schade

Vele tienduizenden wetenschappers, waaronder Nobelprijswinnaars, sloten zich bij diverse oproepen aan de overheden aan om onmiddellijk te stoppen met de huidige corona maatregelen, omdat die onnoemelijk meer schade aanrichten dan het coronavirus, dat in alle opzichten niet gevaarlijker is dan een gemiddelde griep.

Regeringen kiezen er echter steeds weer voor om de maatregelen te verlengen en zelfs te verzwaren, zoals nu ook in Nederland dreigt te gebeuren met de mogelijke invoering van een avondklok. Waarom trekken politici zich niets aan van al het wetenschappelijke bewijs dat hun beleid zo veel leed en schade toebrengt? Omdat het hen in het geheel niet is te doen om de volksgezondheid en de veiligheid, maar om het uitvoeren van de ‘Great Reset’, een communistische en technocratische staatsgreep namens het WEF (‘Over 10 jaar bezit u niets meer’), de EU (‘Green Deal’) en de VN (Agenda 21/30), die alle burgers zonder inspraak, zonder vrijheden, zonder bezittingen en zonder een groot deel van hun huidige welvaart en welzijn zal achterlaten.


Xander


(1) Summit News
Afbeelding (illustratief): Gisela Merkuur , Pixabay


Zie ook o.a.:

17-01: Peer-reviewed Stanford studie vindt geen enkel bewijs dat lockdowns helpen, ook niet in Nederland
12-01: Deutsche Bank: Green Deal EU betekent mega crisis, eco-dictatuur en groot verlies van welvaart

2020:
21-12: Elite heeft haast om vaccins erdoor te drukken en zaait nieuwe angst met Covid mutatie
17-12: Open brief Nederlandse huisarts aan politiek: ‘Dit kabinet heeft wetenschap en humaniteit in de ban gedaan’
14-12: ‘Regering wil met harde lockdown mensen uitputten en rijp maken voor Covid vaccin’
13-12: De echte reden van de spoedwet: Secretaris-generaal VN wil permanente klimaat noodtoestand tot 2050
12-12: Docu ‘Covid-19 – The System’: ‘Documenten bewijzen dat media opdracht van regering kregen om angst te zaaien’
29-11: Johns Hopkins studie: Covid-19 heeft relatief geen effect op normale sterftecijfer
28-11: Visie World Economic Forum voor de wereld na Covid: Een afschuwelijke toekomst
19-11: Oud-voorzitter comité Royal College of Physicians noemt corona grootste hoax ooit
22-10: ‘Avondklok pure nonsens, is bedoeld om volk voor te bereiden op bankencrisis lockdown’ (Mondkapjesplicht, anderhalve meter en straks mogelijk ook avondklok om te testen hoever het volk zich met zinloze maatregelen laat onderdrukken)
27-09: Finse topeconoom waarschuwt dat tweede lockdown ‘totale economische vernietiging’ betekent (/ ‘Tijdens systeemcrisis 2020-2022 wordt welvaart, veiligheid en zekerheid weggevaagd, gevolgd door nieuwe Depressie tot 2025-2027’)
08-09: Conclusie Bureau of Economic Research: Lockdowns, social distancing en mondkapjes hadden NUL invloed op verloopt Covid-19
08-08: Agenda 21 samengevat: ‘De opmars naar een nieuwe wereldorde’
21-06: Hoogleraar Immunologie Pierre Capel: Cijfers bewijzen dat coronamaatregelen volkomen flauwekul zijn
18-06: Huiseigenaren en iedereen met enige vorm van vermogen worden komende jaren zwaar beroofd’ (/ ‘Alles wordt ons afgepakt, en daarna is het bittere armoede en de dood’)
16-06: ‘Groene Nieuwe Deal’ EU veroorzaakt slechtere oogsten en hoge voedselprijzen’
01-06: De economische zelfmoord van Europa’: Grootste crisis ooit is nu echt begonnen
21-04: Sky News onthult VN doel lockdowns: Bestaande economie vernietigen en herstarten zonder CO2
13-02: (/ Brusselse ‘Green Deal’ verzekert de ‘economische zelfmoord’ van ons ooit vrije en welvarende werelddeel)
30-01: Hoe de globalisten de corona pandemie kunnen gebruiken voor oprichting wereldregering
15-01: Val Romeinse Rijk op herhaling: ‘Green Deal zal Europese Unie doen instorten’

 

*Indien u wilt reageren op het forum: lees eerst de siteregels.
*Geloofsdiscussies naar het Geloofsforum. Nodig uw gesprekspartner uit om op het Geloofsforum  verder te praten.

Xander

© Xandernieuws

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
woensdag 03 maart 2021

Zoeken

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Rutte ontwijkt moeilijke vragen toeslagenouder: ‘Er zijn ook heel veel dingen wel goed gegaan’
02 maart 2021
hij mag niet weg van de elite, hij zit daar om het plan u...
YouTuber bespotte voorheen Covid-19 vaccinatie-critici – Nu geeft hij toe: “Ik heb vaccinschade”
01 maart 2021
Al die mensen die continue wappie roepen zullen erop teru...
Willekeurige partner