By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

Duitsland is nu ook begonnen met verplicht vaccineren, Nederland volgt?

(De lange Mars) In Duitsland zijn vaccinaties nu definitief verplicht gesteld. Daarmee is dit land het 20e van de 28 EU landen waar burgers inentingen moeten accepteren. In Nederland zitten de vaccinatie invoerders bepaald niet stil. Er is zelfs sprake van een echte promotie campagne onder leiding van de overheid om ieder aan de injectienaald te krijgen. Zij ondervinden daarbij weinig tegenwerking. Slechts de stichting Vaccin Vrij en OerVaccin bieden weerwerk tegen een machtig blok dat zij tegenover zich vinden.

Europees vaccinatieprogramma

Dat het Nederlandse vaccinatieprogramma het verlengde is van het Europese zal niemand verbazen. De EU zit ook niet stil als het gaat om vaccinaties nog meer in te voeren in de maatschappij dan al het geval is. Ze hebben een ambitieus programma voor de lidstaten. De EU schrijft:

Het gaat hierbij om 20 concrete acties van de Europese Commissie en de lidstaten, zoals onder andere:

Ontwikkelen en invoeren van nationale en/of regionale vaccinatie plannen in 2020, (let op: inclusief minstens 95% vaccinatie dekking tegen mazelen; Introduceren van routine checks van de vaccinatie status bijvoorbeeld in scholen en op het werk; Komen met mogelijkheden voor een vaccinatie kaart die elektronisch grensoverschrijdend kan gebruikt worden; Maken van een Europees vaccinatie informatie portaal in 2019 om online objectieve, transparante en recent bewijs over de voordelen en veiligheid van vaccins; Alle gezondheidswerkers voorzien van de nodige training om vaccinaties te verzorgen en twijfelachtig gedrag te beantwoorden; Coalitie voor vaccinatie om Europese associaties samen te brengen van gezondheidswerkers om accurate informatie aan het publiek te verzorgen, mythes te bestrijden en praktijkkennis uit te wisselen; Te komen tot en Europees kern vaccinatie programma in 2020 met doseringen en leeftijden waarover de lidstaten het eens zijn;

Ondertussen geldt in 20 van de 28 lidstaten van de EU een vaccinatieverplichting voor jongeren en kinderen. Landen waar nog geen wettelijke plicht geldt zijn: Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, Spanje, Portugal, Estland en Litouwen.

Rijksvaccinatieprogramma

De overheid zegt het belangrijk te vinden dat kinderen een gezonde start in het leven krijgen en dat vaccinaties tegen besmettelijke infectieziekten daarbij horen. Vaccinaties zijn gratis (natuurlijk betaalt de belastingbetaler er wel aan mee) en vrijwillig (als we even de sociale druk vergeten).
‘Infectieziekten ontstaan volgens de conventionele geneeskunde door bacteriën en virussen. Al helpen sommige bacteriën ons bijvoorbeeld met het verteren van ons voedsel en zijn veel virussen onschuldig. Volgens het Rijk is een  klein deel echt gevaarlijk omdat ze je ziek maken en zich eenvoudig kunnen verspreiden. In Nederland worden vaccinaties aangeboden die beschermen tegen 12 infectieziekten volgens het vaccinatieschema. Daarin staat dat baby’s hun eerste levensjaar 4 inentingen krijgen en daarna tot hun 12/13e jaar nog een aantal.

Staatssecretaris Blokhuis biedt 16 en 17-jarigen in zijn enthousiasme zelfs aan vaccinaties in te halen. “Ik wil jongeren die niet gevaccineerd zijn volgens het Rijksvaccinatieprogramma de gelegenheid bieden om dat alsnog te doen. Jongeren die niet (volledig) gevaccineerd zijn, zullen met ingang van volgend jaar op zestien of zeventienjarige leeftijd een extra oproep ontvangen, zodat zij de kans krijgen zich gratis te laten vaccineren”

Ook aan ouderen wordt gedacht, zoals pneumokokken voor ouderen. De directeur van KBO-PCOB (grootste seniorenorganisatie van Nederland) juicht:’Senioren worden beter beschermd tegen ziekten. Tegen pneumokokken worden vanaf 2020 vaccinaties aangeboden. Ook adviseert de Gezondheidsraad nu om ouderen tegen gordelroos te vaccineren.’ Dit valt weliswaar nog niet onder het Rijksvaccinatieprogramma, maar inentingen op zich worden van ganser harte aangeraden.

Daarnaast is er een heuse ‘vaccinatiealliantie’. De alliantie bestaat naast de overheid uit jeugdartsen en -verpleegkundigen, huisartsen, doktersassistenten, communicatiedeskundigen, wetenschappers en beleidsmakers. De vaccinatiealliantie wil de kennis over vaccinatie – bij ouders en professionals – verbeteren en bijdragen aan een hogere vaccinatiegraad.

Kortom alles wordt uit de kast gehaald om aan het heilig doel te werken, de vaccinatiegraad opkrikken.

Promotiecampagne

Rutte III voert een ongekende promotie campagne in de herfst voor vaccinaties. Met tv-programma’s, nieuwe inentingen voor ouderen, prikacties bij kinderen en het mogelijk invoeren van de vaccinatieplicht voor jongeren gaat Rutte helemaal los. Het is al vele Rutte jaren bekend dat hun contacten met multinationals innig zijn, maar de geneesmiddelenverkoop campagne van dit moment overtreft alles. Big Pharma heeft geen ster-reclame meer nodig.

Het is trouwens een wonder als je dit artikel voorbij ziet komen. FB en TW blokkeren alle kritische berichten over vaccinaties of beperken de verspreiding ervan tot een absoluut minimum. Maar dat wist je waarschijnlijk al.

In een uitzending van nota bene Schooltv laat de overheid niets aan de verbeelding van de kinderen over. Een bezorgde moeder in de 20 of 30-er jaren zingt met haar kinderen over infectieziekten als bof, mazelen en rode hond. Let ook op de titel van deze propaganda: ‘Dodelijk zonder vaccin’.

Een couplet uit het lied

‘Dan worden alle kinderen ingeent tegen de TBC
Krijgt iedereen een prikje tegen hepatits-B
Tegen bof en pokken, difterie en rode hond
Als iedereen een prikje krijgt
Is ieder kind gezond’

Met andere woorden een leven zonder medicatie is onmogelijk. Dat krijgen de kinderen al vroeg te horen. De basis voor nog meer winsten van de geneesmiddelenindustrie wordt op deze manier een hecht fundament, met dank aan Rutte. Zullen deze kinderen ooit kunnen denken dat ze van medicatie en vaccinatie hun immuunsysteem eerder aantasten dan opknappen? (lees De vloek van Louis Pasteur of de onzin van vaccinaties)

Verplicht vaccineren voor kinderen

Commissie Vermeij vindt dat de overheid een kritische grenslijn moet trekken waaronder de vaccinatiegraad in Nederland onacceptabel wordt. Dan is het tijd voor verplichte inenting in de kinderopvang, daarna zelfs een volledige vaccinatieplicht. Nu ligt de vaccinatiegraad voor mazelen op 92,9 procent. Het RIVM rekent op verzoek van Blokhuis (Volksgezondheid) uit wanneer het rode scenario zou moeten ingaan. Blokhuis wil sowieso een ondergrens instellen. Je ziet dat stapsgewijs de verplichte vaccinatie eraan komt. Weliswaar via allerlei tussenstappen, maar zonder verzet zal ook Nederland gaan toetreden tot de landen met vaccinatieplicht.

Deze denkbeelden worden breed gedragen in de Tweede Kamer. Een gewaarschuwd mens telt….

Bron: De Lange Mars

© Earth-matters

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
donderdag 15 april 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Nieuwste leden
.

Laatste reacties....

Andreas Kalcker - Nederlands
14 april 2021
De grote bedrijven verdienen er te weinig aan.
Andreas Kalcker - Nederlands
13 april 2021
Super! Crusiaal dit mensen! Geneest bijna alle ziektes di...
Het vaccin: Lijst van bijwerkingen
13 april 2021
Excuus voor mijn zeer late reactie. Er staan zoveel beric...
Willekeurige partner