By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

2020

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Vroeger op school werd door de leraar verteld over het jaar 2000, waarin iedereen in een gerobotiseerde, futuristische omgeving zou leven. Vergelijkbaar met de stripversie over de Jetsons naar mijn idee. In mijn jonge jaren had ik zelfs ooit de illusie dat ook de mens in het jaar 2000 qua intelligentie dusdanig geëvolueerd zou zijn dat men zou inzien dat oorlogen en discriminatie, voortkomend uit ‘religieuze’ gronden, middels gezond verstand uitgebannen zouden zijn.

Screenshot_117

Het is gemakkelijk regeren als domheid de overhand krijgt

Hoe anders is derhalve de werkelijkheid! De domheid van de gemiddelde mens excelleert t.o.v. de intelligentie juist en wordt zelfs GEVOED en UITGEBUIT door links/de globalisten (met hun instrumenten: de VN en EU bij uitstek) en de oude Midden-Oosterse religies. Eerlijk gezegd denk ik dat het ook veelal de meest onverantwoordelijke en domste mensen zijn die zich nog hersenloos als konijnen voortplanten. Met alle doorfok ziektes/problemen van dien. Onvoorstelbaar DOMME(!), ik kan ze niet anders meer zien, mensen, die alle onzin over ‘god’, ‘de schepper’ en Allah nog altijd klakkeloos aannemen zonder onderzoek te doen naar de VER te zoeken logica erachter (zij ‘zoeken’ uitsluitend ‘bevestiging’ in de zogenaamde ‘heilige’ boeken en geschriften…).

– Links gebruikt en bespeelt de domste mensen om ze gek en angstig te maken met hun afleidingstool klimaatverandering en drijft ze tot depressie en aanzetten tot zelfdestructie.
– Religies maken misbruik van hun angst voor de zogenaamde wraak van ‘god’ ‘de schepper’ en Allah als u niet in hun haat-en-wraak-gerelateerde BULLSHIT-sprookjes gelooft.

Het werkelijke probleem echter is dat steeds meer mensen bijna niet meer rationeel na kunnen denken. Het zijn bijna allemaal NUMB ‘volgers’, na-apers en meelopers geworden zonder enige eigen identiteit! Bang gemaakte kinderen die Greta Thunberg als voorbeeld nemen of volwassenen die Trump op basis van uitsluitend linkse programma’s beoordelen, maar wèl lid worden van ON… Allemaal mensen die hun hart verkopen alsof het van goud is, maar uiteindelijk niet meer blijken te zijn dan geneutraliseerde flesjes voedingloze-transgender-melk op een schap in de linkse-halal-geslacht(loze) supermarkt. Angsthazen, meelopers, z-acteurs, lafaards en hersenloze zwakkelingen.

Grotere tegenstellingen zijn bijna niet mogelijk

De VN is (naast die religieuze onzin) overigens HET ultieme instrument van het globalisme dat op basis van vermeend ‘humaan gevoel’ (!) aanstuurt op de meest bloedige oorlogen in de wereld. Wat is daar humaan aan? Laat ze elkaar in het Midden-Oosten en Afrika gewoon afslachten en als slaven verhandelen als ze dat anno 2020 nog STEEDS zo graag doen! WAAROM moeten ‘wij’ ons daarmee bemoeien? WAAROM moet het Westen zich daar als de ‘scheidsrechter van de wereld’ profileren, terwijl diezelfde globa-tools (VN, EU) datzelfde Westen middels het importeren van die zichzelf al duizenden jaren onderling uitmoordende ‘religies’ (‘uit naam van god’) compleet proberen te vernietigen? WIE worden daar beter van…? NIET ú!

Het is sowieso absurd dat men zich nog steeds door RATTEN die ZELF (!) aan de veilige zijde blijven (de VN en de EU/regerings’leiders’) als militair laat uitzenden voor andere doelstellingen dan de verdediging van eigen volk en eigen land/continent. De sharia heerst al in diverse door moslims geclaimde Europese stadswijken, maar ‘wij’ gaan in het Midden-Oosten humaniteit,  gelijkwaardigheid en democratie brengen? De islam verenigt zich niet met democratie! Nu niet, dan niet, NOOIT niet! Die zijn hier uitsluitend om hun Europese kalifaat te stichten en straks ons Europese erfgoed en onze geschiedenis te wissen en te herschrijven. Net zoals de christenen dat tijdens de gedwongen kerstening van Europa hebben gedaan. En dat ging toen ook al niet middels het debat…* Blijft, dat, of ze het nu ontkennen of niet, de Europese grond al miljoenen jaren verzadigd is van varkens DNA dat moslims ZELF middels hun dagelijkse eten en drinken tot zich nemen. Want dit blijven ontkennen, betekent uiteindelijk dat ze BEWUST (!) varkens DNA tot zich nemen en derhalve NOOIT het paradijs zullen betreden. Maar dat is HUN domheid en daarmee HUN probleem!

Hilarisch in deze is dat ‘onze’ burgermoeder zich ineens druk lijkt te maken om het toenemende gevoel van onveiligheid onder vrouwen… Nee! Echt waar? Nou breekt mijn klomp! De volop geïmporteerde islamitische, veelal illegale (!), DADERS worden door haar liefdevol opgevangen, gepamperd en afgeschermd… en nu gaat ze de vrouwen, die zich door HAAR eigen beleid (!) niet meer veilig voelen, helpen…? Ik ben werkelijk HEEEEEL erg benieuwd naar wat ze DAAR aan gaat doen. Waarschijnlijk ligt het ineens weer aan ‘extreemrechts’… En dan zijn er wèrkelijk nog mensen die zeggen dat mevrouw Halsema een helder (!) denkend mens is? Naar mijn idee heeft u dan toch echt ZELF iets te veel van de hallucinerende poedertjes gesnoven!

Brexit hilariteit

Bij gelegenheden houd ik me altijd een beetje op de achtergrond en op de dag van de Brexit was ik op een verjaardagsfeestje en hoorde ik iemand uitermate scherpe vragen stellen, conclusies trekken en uitlatingen doen. Het gesprek ging uiteraard over Brexit en iemand in de kring merkte op dat de eerste Brexit-stemming gebaseerd was op leugens. Het volk was verkeerd geïnformeerd en dat was schandelijk. Waarop de betreffende persoon vroeg of ze inmiddels WEL juist geïnformeerd waren? Het antwoord was bevestigend, waarop die man zei: “Dus nu zijn ze WEL juist geïnformeerd en kiezen er NOG meer voor de Brexit?” Ik vond het hilarisch. De betreffende man noemde de VN wegens hun overeenkomst in werkwijze overigens de Verenigde Nazi’s (hij vergeleek de huidige hetze betreffende de blanke mens een overeenkomst met het begin van Nazi-Duitsland en de uiteindelijke genocide op de Joden) en benoemde de huidige EU als de E-Untergang. Ik heb genoten van zijn kijk op de wereld en zijn hilarische manier van mensen confronteren met hun eigen uitspraken. Gewoon door vragen te stellen en conclusies te trekken. Heerlijk!

Overigens iets wat ik zelf ook graag doe, want niets is mooier dan de mensen die ik bekritiseer middels hun doen en laten ZELF te laten bevestigen wat ik probeer aan te tonen. Met name de agressie en belerende uitspraken en reacties van de ‘liefdevolle’ christenen en Joodse ‘gelovigen’ zijn hilarisch. Ik zie ze echter als de laatste stuiptrekkingen van iets dat binnenkort vervangen zal worden door een NOG grotere achterlijkheid. De islam. En de eersten die overlopen (en deels al overgelopen zijn), zijn voormalig christenen. Ofwel: dezelfde zogenaamde ‘heilige’ bullshit onder een ander naampje. Verder geen enkel verschil.

Grote overeenkomsten

*John Lennon is er met zijn “Imagine” mijns inziens de aanstichter van: een globalistische wereld zonder grenzen, zonder religies en zonder geweld. We zien nu wat die illusie ons gebracht heeft. Het is net als alle links hobby’s uitsluitend idealistisch en daarmee volslagen ONREALISTISCH! Ik kan de werkwijze van Nazi-Duitsland, de globalisten, linkse politici (D66, Groen-Links, PvdA met hun extreem linkse SS (Antifa)) en de Midden-Oosterse religies niet los van elkaar zien. Ze beginnen allemaal met leugens, daarna de vermeende ‘overtuiging’, vervolgens hersenspoeling en uiteindelijk met haat en derhalve ‘gelegitimeerd’ excessief geweld tegen iedereen die anders (rationeel!) denkt.

De Verenigde Nazi’s, de E-Untergang, achterlijke ‘heilige’ boeken, oerdomme religies, transgenders, zelfhaat, zelfdestructie, de zogenaamde klimaatverandering… Het is 2020 en het gaat gewoon op de oude voet door en ‘we’ worden steeds gekker (gemaakt)!

Imagine… Ik wens u een prachtig geloof-neutraal (!) 2020 toe. Het was tenslotte een van de illusies van John Lennon.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

E.J. Bron

© E.J. Bron

 

Reacties

Reageer hieronder!
Gast
maandag 18 januari 2021

Jouw account

New World Order
Geen afbeeldingen
Populair deze week
Nieuwste leden
.

Agenda

Nederland in verzet
  1.   17th jan, 2021 14:00
Willekeurige partner