By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://detheorist.nl.tooljunkie.eu/

2 proefpersonen voor coronavaccin Pfizer overleden

De Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA heeft dinsdag toegegeven dat twee proefpersonen die deelnamen aan het onderzoek naar het coronavaccin van Pfizer zijn overleden. Eén van hen leed aan immuundeficiëntie, schrijft The Jerusalem Post op basis van gegevens die eerder zijn vrijgegeven.

De FDA waarschuwde verder dat patiënten na de tweede dosis vaak last krijgen van ‘ernstige bijwerkingen’. Onlangs bleek dat in de Verenigde Staten ook een proefpersoon voor het vaccin van Moderna was overleden, kort na het ontvangen van de tweede dosis. Het ging om een priester uit Philadelphia.

In Groot-Brittannië werden twee patiënten ernstig ziek tijdens de vaccintesten van AstraZeneca en de Universiteit van Oxford. Die claimden later dat de ziektes niets te maken hadden met het onderzoek.

In Brazilië werd het onderzoek naar het experimentele coronavaccin van Sinovac korte tijd stilgelegd nadat een proefpersoon was gestorven.


.

Verboden

Israël heeft 8 miljoen doses van het Pfizer-vaccin gekocht. Daarmee kunnen zo’n 4 miljoen mensen worden gevaccineerd. Hoewel sommige gezondheidsfunctionarissen hebben gezegd dat ‘we kunnen beginnen met vaccineren zodra de vaccins beschikbaar zijn’, zei directeur-generaal van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid Chezy Levy dat het verboden is om te vaccineren totdat de FDA het vaccin van Pfizer heeft goedgekeurd.

Nederland krijgt naar verwachting in de eerste week van januari een half miljoen doses van dit coronavaccin. Dat zijn er veel minder dan oorspronkelijk de bedoeling was.

[Zero Hedge]

Robin de Boer

© www.ninefornews.nl

 

Reacties 2

elke op woensdag 09 december 2020 18:47

Dit lees je ook niet in de mainstream

Dit lees je ook niet in de mainstream
Gast op woensdag 09 december 2020 20:16

Die Levy vergeet te vermelden dat een Rabbi het vaccin ook nog kosjer moet verklaren anders mogen ze het ook niet krijgen

Die Levy vergeet te vermelden dat een Rabbi het vaccin ook nog kosjer moet verklaren anders mogen ze het ook niet krijgen
Gast
donderdag 25 februari 2021

Vaccin updates

Jouw account

Populair deze week
Zoeken [zoeken]
Nieuwste leden
.
Willekeurige partner